ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ψάχνει το πρώτο στο Τσου Λου

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Ο Μάριο Μπέιν άνοιξε τα χαρτιά του σχετικά με την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο την Ντουντελάνζ.

Μέσα από τα φιλικά παιχνίδια σε Πολωνία και Κύπρο φάνηκε ότι ο Ολλανδός τεχνικός των «γαλαζοκιτρίνων» θα προτιμήσει τον Ντε Καμάργκο αντί του Μίκαελ Ποτέ για την κορυφή της επίθεσης στο παιχνίδι απέναντι στην πρωταθλήτρια Λουξεμβούργου.

Ο Βελγοποιημένος Βραζιλιάνος επιθετικός παρουσιάζεται ανανεωμένος τη φετινή αγωνιστική περίοδο με αισθητά βελτιωμένη τη φυσική του κατάσταση. Ο Ντε Καμάργκο πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις σε όλα τα φιλικά παιχνίδια που αγωνίστηκε και (τουλάχιστον) για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια φαίνεται να κερδίζει τη μάχη με τον Μίκαελ Ποτέ για τη θέση στο αρχικό σχήμα.

Την ερχόμενη Τετάρτη ο Ντε Καμάργκο θα πάρει φανέλα βασικού και θα αποτελέσει την επιθετική αιχμή του δόρατος των «γαλαζοκιτρίνων». Ο Βραζιλιάνος θα κυνηγήσει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ στο θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ. Μέχρι τώρα, ο Ντε Καμάργκο μετρά δυο ευρωπαϊκά γκολ με τον ΑΠΟΕΛ, τα οποία πέτυχε την περσινή χρονιά απέναντι σε Ολυμπιακό και Αστάνα, στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση