ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι δείχνουν τα 5000 διαρκείας

Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του ενόψει των πρώτων Ευρωπαϊκών αναμετρήσεων απέναντι στην Ντουντελάνζ. Στις τάξεις του κόσμου της ομάδας φαίνεται ότι επικρατεί ενθουσιασμός και ανυπομονησία αφού μέσα σε δύο εβδομάδες πωλήθηκαν 5000 χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας.

Οι πρωταθλητές είναι ήδη η πρώτη ομάδα σε εισιτήρια διαρκείας και ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο όσο πλησιάζουν οι αγώνες με την Ντουντελάνζ. Η τεράστια αυτή ζήτηση προκύπτει από πολλούς παράγοντες ωστόσο υπό προϋποθέσεις μπορεί να γίνει ακόμη μεγαλύτερη. Αρχικά το γεγονός ότι οι ΑΠΟΕΛίστες έτρεξαν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας σημαίνει ότι πιστεύουν στην ομάδα και στις δυνατότητές της. Επίσης η τιμολόγηση των εισιτηρίων φαίνεται ότι άφησε ικανοποιημένους τους οπαδούς της ομάδας. Όταν λέμε τιμολόγηση εννοούμε όλο το πακέτο που προσφέρουν οι «γαλαζοκίτρινοι» στους οπαδούς τους, κυρίως με τη κατηγορία Legend στην οποία συμπεριλαμβάνονται όλοι οι αγώνες της ομάδας σε Κύπρο και Ευρώπη.

Βέβαια τα εισιτήρια διαρκείας κατηγορίας Legend θα είναι διαθέσιμα μέχρι τις 25 Ιουλίου και είναι γι’ αυτό που μέσα στις επόμενες μέρες η ζήτηση τους θα αυξηθεί παραπάνω. Ειδικά αν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ δουν ότι η ομάδα πάει προς ολοταχώς για ομίλους και έχοντας στον νου τους ότι δεν θα πωλούνται πακέτα σε τέτοια περίπτωση τότε το εισιτήριο Legend θα μοιάζει μονόδρομος. Επομένως για να αυξηθεί ακόμη περισσότερο ο αριθμός αυτός σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.

Ο κόσμος των «γαλαζοκιτρίνων» ζητά επίμονα να έρθουν στην ομάδα δύο παικταράδες που θα κάνουν την διαφορά (άμυνα και επίθεση). Έτσι πιστεύουν ότι η ομάδα θα έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να περάσει σε ομίλους και συνεπώς το εισιτήριο διαρκείας Legend θα γίνε πολύ πιο ελκυστικό. Με τον Καρλάο να πλησιάζει αυτό που απομένει είναι να έρθει και ένας πολύ καλός επιθετικός. Η επιτροπή προγραμματισμού του ΑΠΟΕΛ ψάχνει τον παίκτη που θα κάνει την διαφορά. Αν καταφέρει και τον βρει η εκτίμησή μας είναι ότι ο αριθμός των διαρκείας θα εκτοξευθεί, ίσως και σε νούμερα που κανείς δεν θα περίμενε.

Η προοπτική αναφέραμε και παλαιότερα ότι υπάρχει, αν βοηθήσει λίγο και η επιτροπή προγραμματισμού τότε ίσως δούμε ένα αριθμό τόσο μεγάλο που δύσκολα θα μπορεί να επαναληφθεί. 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X