ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε αναζήτηση ηγέτη

Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του επί Κυπριακού εδάφους ενόψει των διπλών αναμετρήσεων απέναντι στην Ντουντελάνζ για τον β’ προκριματικό του Champions League. Οι «γαλαζοκίτρινοι» χθες και προχθές έδωσαν δύο φιλικά απέναντι σε Δόξα και Πανιώνιο και πήραν και στα δύο την νίκη.

Ωστόσο παρά το νικηφόρο αποτέλεσμα των φιλικών οι πρωταθλητές μας παρουσίασαν κάποιες αδυναμίες, κυρίως οργανωτικά, και είναι αυτές που ο Μάριο Μπέιν πρέπει να λύσει. Ο Ολλανδός θα πρέπει να διορθώσει τα πράγματα έχοντας διαθέσιμο προς το παρόν το υφιστάμενο ρόστερ αφού ακόμη και να έρθει ενίσχυση δεν πρόκειται να βοηθήσει για τον β’ προκριματικό. Σε ένα σημείο που υστερεί το φετινό ρόστερ του ΑΠΟΕΛ είναι η απουσία ενός ποδοσφαιριστή «ηγέτη».

Από το ρόστερ των πρωταθλητών απουσιάζει ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορούσε να πάρει την ομάδα στις πλάτες του και να την καθοδηγήσει στους κρίσιμους αγώνες. Τέτοιοι ποδοσφαιριστές ήταν πάντα αυτοί που οδηγούσαν τον ΑΠΟΕΛ σε μεγάλες Ευρωπαϊκές επιτυχίες και που έβγαζαν τα κάστανα από την φωτιά. Τα παραδείγματα από το παρελθόν είναι πολλά (Αίλτον, Μαντούκα, Ντε Βινσέντι), ωστόσο από το υφιστάμενο ρόστερ ως τέτοιο φαντάζει μόνο ο Γιώργος Εφραίμ.

Οι ιθύνοντες της ομάδας αναγνωρίζουν την απουσία ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή από το ρόστερ και είναι γι’ αυτό που θα προσπαθήσουν να βρουν ένα παίκτη με χαρακτηριστικά ηγέτη. Δεν έχει σημασία η θέση η οποία θα αγωνίζεται ωστόσο θα πρέπει εκεί που η ομάδα θα δυσλειτουργεί να την πάρει στους ώμους του να την καθοδηγήσει στην επιτυχία. 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT