ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μας ενδιέφερε ο Σκιέλβικ αλλά...»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Ονησίφορο Σταύρου μίλησε ο επί του τύπου εκπρόσωπος του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά:

Για το φιλικό: «Ήταν το δεύτερο φιλικό μέσα σε 24 ώρες. Ουσιαστικά ο Μπέιν ήθελε να δώσει χρόνο για φυσική κατάσταση και σε άλλους ποδοσφαιριστών. Ήταν ένα φιλικό ευκαιρίας για να μπορέσει μετά από μια γερή προπόνηση να ενισχύσει τη φυσική του κατάσταση».

Για το αν το φιλικό βοήθησε στο να αφομοιωθεί το πλάνο του Μπείν: «Σίγουρα το κάθε φιλικό είναι σημαντικό για να αφομοιώσουν οι παίκτες το πλάνο του κύριου Μπείν. Φυσικά το γεγονός πως πήγαμε με λίγους ποδοσφαιριστές και το γεγονός πως τα τελευταία 10 λεπτά παίζαμε με 10 ποδοσφαιριστές καθώς ο Αντωνίου έπαθε κράμπα δεν έδιναν τη μεγάλη ευκαιρία για να αφομοιώσουν 100% το παιχνίδι αλλά ήταν περισσότερο για ενίσχυση φυσικής κατάστασης».

Για την έκπληξη της Πρόγκρες και το καμπανάκι κινδύνου: «Εκπλήξεις τύπου Πρόγκρες υπάρχουν κάθε χρόνο. Το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στους δυνατούς των πλέι οφ τα τελευταία δύο χρόνια ακριβώς γιατί υπάρχουν αποκλεισμοί των φαβορί από τα αουτσάιντερ. Είναι και το χαστούκι από την Μπάτε. Υπάρχουν μάλιστα παραδείγματα με το πιο σημαντικό το γεγονός πως η Ντούντελανζ απέκλεισε την Σαλτζμπουργκ. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και μέσα στο γήπεδο πρέπει να αποδείξουμε πως είμαστε καλύτεροι».

Για τον Σκιέλβικ:«Ήταν μια περίπτωση που μας ενδιέφερε αλλά η απάντηση της Ρόζενμποργκ για την αγορά του ποδοσφαιριστή ήταν αρνητική και έτσι πρέπει να δούμε άλλες περιπτώσεις. Η Ρόζενμποργκ όπως και ο ΑΠΟΕΛ αγωνίζονται σε έξι μέρες και καμιά ομάδα δεν θα ήθελε να χάσει κεντρικό αμυντικό, τόσο έμπειρο και καλό, λίγες μέρες πριν από Ευρωπαϊκό αγώνα».

Για τον Σόουζα: «Η ΑΕΛ έχει το δικαίωμα και πολύ καλά κάνει να διαφυλάξει τα συμφέροντα της. Εμείς ως ΑΠΟΕΛ έχουμε διασφαλιστεί νομικά στη συγκεκριμένη υπόθεση, σε σχέση με το στάτους του ποδοσφαιριστή»

Για τις επόμενες κινήσεις: «Δεν υπάρχει οποιαδήποτε εξέλιξη καθώς προτεραιότητα είναι το παιχνίδι της Τετάρτης. Πάντως αν βρούμε παίκτη κάτω των 22 που να μπορεί να βοηθήσει είναι πάντα ανοικτό το ενδεχόμενο να έρθει».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT