ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα ασυνήθιστο «όπλο»

Πολλοί μέσα στην ομάδα ισχυρίζονται ότι ο Κάουμπεργκ θα είναι ένα ασυνήθιστο αλλά δυνατό «όπλο» στις προσπάθειες της φετινής ομάδας.

Στον ΑΠΟΕΛ άρχισαν και μετρούν αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας. Οι «γαλαζοκίτρινοι» έδωσαν χθες και το τελευταίο τους φιλικό απέναντι στην Δόξα και κατάφεραν να πάρουν δεύτερη νίκη ανατρέποντας το σκορ στα τελευταία λεπτά.

Οι πρωταθλητές προπονήθηκαν σκληρά όλο αυτό το διάστημα προκειμένου να είναι πανέτοιμοι για τους πρώτους φετινούς αγώνες. Αυτοί είναι οι αγώνες που θα καθορίσουν και σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία της φετινής ομάδας ενώ όπως πολλές φορές αναφέραμε η οικονομική εξάρτηση σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι τεράστια. Το πιο σημαντικό ρόλο στην εκγύμναση των ποδοσφαιριστών έχει ο Μπάρτ Κάουμπεργκ που είναι ο νέος γυμναστής της ομάδας από την έναρξη της προετοιμασίας. Στη σημασία του να επιτελέσει σωστά το ρόλο του ο Βέλγος προπονητής φυσικής κατάστασης αναφερθήκαμε και παλαιότερα. Σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε ο Κάουμπεργκ κέρδισε τις εντυπώσεις και την εμπιστοσύνη όλων στην ομάδα.

Οι ιθύνοντες της ομάδας κρίνουν το έργο του 33χρονου ως εξαιρετικό ενώ τα πρώτα δείγματα γραφής της δουλειάς του ήδη φαίνονται στο γήπεδο. Παράδειγμα είναι ο Ίγκορ Ντε Καμάργκο που έδειξε να είναι πιο ελαφρύς μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να έχει καλύτερο ξεπέταγμα σε σχέση με πέρσι. Βέβαια είναι ακόμη νωρίς για ξεκάθαρη εικόνα ωστόσο όπως είπαμε και νωρίτερα εκ πρώτης φαίνεται ότι ο ΑΠΟΕΛ βρήκε ένα εξαιρετικό προπονητή φυσικής κατάστασης. Μάλιστα πολλοί μέσα στην ομάδα ισχυρίζονται ότι ο Κάουμπεργκ θα είναι ένα ασυνήθιστο αλλά δυνατό «όπλο» στις προσπάθειες της φετινής ομάδας.

Βέβαια όλα αυτά θα περιμένουμε να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν και στη συνέχεια μέσα στο γήπεδο. Με την χρονιά να αναμένεται να είναι και πάλι μεγάλη με πολλούς αγώνες το ιδανικό θα ήταν οι τραυματισμοί να μειωθούν στο ελάχιστο. Μάλιστα θα πρέπει η ομάδα να μην παρουσιάσει μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και σημαντικό ρόλο για να επιτευχθεί αυτό πρέπει να διαδραματίσει ο Μπάρτ Κάουμπεργκ. 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X