ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Σκιέλβικ θέλει, αλλά…

Στις υπερβολικές οικονομικές αξιώσεις της Ρόζενμποργκ φαίνεται πως «κολλά» η μεταγραφή του Γιόργκεν Σκιέλβικ στον ΑΠΟΕΛ.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» στρέφονται προς άλλες κατευθύνσεις για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, παρά το γεγονός ότι ο Σκιέλβικ βλέπει θετικά το ενδεχόμενο μετακόμισης του στην ομάδα της Λευκωσίας.

Ο Νορβηγός κεντρικός αμυντικός έκανε δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας του και επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των «γαλαζοκιτρίνων» για την απόκτηση του.

Αναλυτικά:

«Πιστεύω είναι πολύ ενδιαφέρον. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ένας καλός σύλλογος, με σταθερή και ελεγχόμενη οικονομική κατάσταση. Είναι μία τοπ ομάδα στην Κύπρο και θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης, είναι σταθερά στην Ευρώπη για πολλά χρόνια.

Αν έρθει πρόταση θα αποφασίσει η Ρόζενμποργκ αν είναι αρκετά καλή. Όμως, αν μιλάμε για πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ τότε θα ήθελα να πάω εκεί. Αν πει το ναι η Ρόζενμποργκ, τότε θα μπω στο αεροπλάνο για Κύπρο. Το κλίμα εκεί μου αρέσει πολύ, δεν θα αποτελέσει πρόβλημα Εγώ δεν μίλησα με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά το έκαναν οι ατζέντηδες μου, Mike Kjølø and Morten Wivestad».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT