ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Σόουζα φέρνει εξελίξεις

Ο ΑΠΟΕΛ δίνει σήμερα τον πρώτο του αγώνα στην Κύπρο για την νέα σεζόν και έστω και αν είναι φιλικός αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετού κόσμου. Παράλληλα όμως η επιτροπή προγραμματισμού βρίσκεται σε έντονες διεργασίες προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί ενόψει των κρίσιμων αγώνων.

Χθες είχαμε άλλο ένα επεισόδιο σε ένα από τα σίριαλ του καλοκαιριού και συγκεκριμένα σε αυτό με του Λούκας Σόουζα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής δικαιώθηκε για την απόφασή του να τερματίσει μονομερώς το συμβόλαιό του με την ΑΕΛ. Η απόφαση αυτή αναμένεται να εγκριθεί και από την ΚΟΠ και όταν γίνει αυτό τότε ο Βραζιλιάνος μέσος θα είναι ελεύθερος να κλείσει σε όποια ομάδα επιθυμεί. Στον ΑΠΟΕΛ σαφώς και δεν μένουν απαθείς από αυτή την εξέλιξη αφού όπως φαίνεται με τον Σόουζα υπάρχει εδώ και καιρό προφορική συμφωνία. Το εμπόδιο της μεταγραφής ήταν ακριβώς αυτή η διαμάχη του ποδοσφαιριστή με την ομάδα της Λεμεσού, τώρα που έχει λυθεί ουσιαστικά τα εμπόδια ξεπεράστηκαν, έστω και αν η ΑΕΛ τονίζει (και πολύ καλά κάνει) ότι θα προστατεύσει τα συμφέροντά της και θα ζητήσει λεφτά σε περίπτωση που ο παίκτης κλείσει σε άλλη ομάδα.

Αν ισχύουν λοιπόν οι πληροφορίες και ο παίκτης πράγματι είναι μια ανάσα μακριά από τον Αρχάγγελο τότε το γεγονός αυτό θα φέρει εξελίξεις. Οι εξελίξεις αυτές αφορούν σε παίκτες που θα αποχωρήσουν από το ρόστερ. Με τα υφιστάμενα δεδομένα γνωρίζαμε ότι θα φύγει ένας τερματοφύλακας για να αποκτηθεί ένας στόπερ και ακόμη ένας ποδοσφαιριστής προκειμένου να αποκτηθεί επιθετικός. Δεδομένου ότι καμία από αυτές τις δύο προτεραιότητες δεν άλλαξε σημαίνει ότι για να πάει ο Σόουζα στον ΑΠΟΕΛ πρέπει να αποχωρήσει άλλος ένας. Τα δεδομένα ως προς το ποιοι τελικά θα αποχωρήσουν δεν είναι καθόλου ξεκάθαρα. Πολλά γράφονται τις τελευταίες μέρες ωστόσο το να μπούμε σε ονοματολογία θα ήταν εντελώς λάθος γιατί και οι ποδοσφαιριστές άνθρωποι είναι και καταλαβαίνουν τι συμβαίνει γύρο τους και σαφέστατα επηρεάζονται.

Εν πάση περιπτώσει δεν αποκλείεται ακόμη και εντός της εβδομάδας το τοπίο να ξεκαθαρίσει όσο αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΑΠΟΕΛ. Ειδικά όσο αφορά την απόκτηση κεντρικού αμυντικού που επείγει το θέμα δεν σηκώνει άλλη καθυστέρηση αφού αυτή λειτουργεί εις βάρος της ομάδας.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X