ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κόπηκε ξανά ο Γιανιώτας

Φαίνεται ότι δεν το έχει η μοίρα του του Γιάννη Γιαννιώτα να στεριώσει στον Ολυμπιακό αφού ο Μπένσικ Χάσι τον έκοψε από την αποστολή της ομάδας για το Βέλγιο. Αυτό αναπόφευκτα φέρνει εξελίξεις αφού είναι η δεύτερη σερί σεζόν που ο Ελλαδίτης εξτρέμ δεν βρίσκει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού. 

Με το συμβόλαιο του Γιαννιώτα να λήγει με το τέλος της σεζόν δεν αποκλείεται η ομάδα του Πειραιά να προσπαθήσει να πουλήσει τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ. Με αυτά τα δεδομένα δεν αποκλείεται να ενδιαφερτούν και ομάδες από την Κύπρο να τον αποκτήσου, αν βέβαια τελικά ο Ολυμπιακός πάρει τέτοια απόφαση.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Βέλγιο:

Η τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση του Ολυμπιακού, πριν την αναχώρηση για το Γκενκ του Βελγίου, έλαβε χώρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, το απόγευμα της Τρίτης. Μοναδικοί απόντες, από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, ήταν οι Φιγκέιρας (σφίξιμο στον δεξιό προσαγωγό) και Γιαννιώτης (ελαφριά κάκωση στο θωρακικό τοίχωμα), οι οποίοι προληπτικά έμειναν εκτός και έκαναν ατομικό.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μπέσνικ Χάσι έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία το πρωί της Τετάρτης θα ταξιδέψει για το Βέλγιο. Αναλυτικά τα ονόματα των 26 ποδοσφαιριστών: Ανδρούτσος, Μπεν, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ντε Λα Μπέγια, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπης, Σκαφίδης, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT