ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αύριο τα αποκαλυπτήρια

Η στιγμή που πολλοί φίλοι του ΑΠΟΕΛ περίμεναν πλησιάζει. Ο πρώτος εντός Κύπρου αγώνας για την νέα σεζόν θα διεξαχθεί αύριο στο ΓΣΠ απέναντι στον Πανιώνιο. Η Ελλαδική ομάδα θα επισκεφτεί τη χώρα μας για να αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές σε μια τελευταία πρόβα για τον ομάδα του Μάριο Μπέιν.

Ουσιαστικά ο Ολλανδός τεχνικός αύριο αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του όσο αφορά το σύστημα και τους παίκτες που θα παρατάξει μια εβδομάδα αργότερα απέναντι στην Ντουντελάνζ. Μετά από 3 εβδομάδες προετοιμασίας είναι φυσιολογικό οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ να μην αφομοίωσαν πλήρως όλα όσα ζητά ο Μάριο Μπέιν. Ωστόσο αύριο θα δούμε σε τι βαθμό ετοιμότητας βρίσκονται οι πρωταθλητές και κατά πόσο θα διαφέρει ο φετινός ΑΠΟΕΛ από τον περσινό ως προς την φιλοσοφία.

Ο αγώνας αν και θα είναι φιλικός εκτιμούμε ότι θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικός απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται σε παρόμοιο στάδιο ετοιμότητας με τους πρωταθλητές μας. Ο Πανιώνιος θα έρθει στην Κύπρο χωρίς τους δύο Ιρανούς, Μασούντ και Χατζησαφί αφού ο τεχνικός της ομάδας έκρινε ότι είναι προτιμότερο να μείνουν Ελλάδα και να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Επίσης δήλωσε ότι θα μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να μην τους επιβαρύνει. Επομένως το πρώτο ημίχρονο ίσως να είναι αυτό που θα αποτελεί και το σοβαρότερο κριτήριο δεδομένου πάντα ότι οι δύο τεχνικοί θα ξεκινήσουν με βασικούς.

Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ ανυπομονούν για τον αυριανό αγώνα που αναμένεται ότι θα προσελκύσει πολλούς στο ΓΣΠ. Εξάλλου είναι κάτι σαν συνήθειο για τους οπαδούς της ομάδας να πηγαίνουν στον πρώτο φιλικό αγώνα της σεζόν. Μάλιστα το γεγονός ότι συμπεριλαμβάνεται στα εισιτήρια διαρκείας καθώς και η ώρα που είναι αρκετά καλή ίσως φέρει κόσμο περισσότερο του αναμενόμενου. 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X