ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πιέζει ο χρόνος για αμυντικό

Μάχη με το χρόνο δίνουν οι ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Οι «γαλαζοκίτρινοι» βλέπουν την κλεψύδρα να αδειάζει καθώς απομένουν μόνο εννιά μέρες πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς.

Για τις διπλές αναμετρήσεις με την Ντουντελάνζ ο Μάριο Μπέιν είναι υποχρεωμένος να βρει λύσεις από το υπάρχον ρόστερ για τη στελέχωση της αμυντικής γραμμής. Συν τοις άλλοις, ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να έχει στη διάθεση του και τον Ρουέδα στον επαναληπτικό. Ο Ισπανός ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς και εκτιμάται ότι θα είναι παρών στο παιχνίδι που θα γίνει στο Λουξεμβούργο. Ο ΑΠΟΕΛ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να περάσει το εμπόδιο της Ντουντελάνζ ακόμα και με το υπάρχον ρόστερ.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» βιάζονται να κλείσουν αμυντικό, όχι για να παίξει κόντρα στην Ντουντελάνζ, αλλά για να έχει το χρονικό περιθώριο να εγκλιματιστεί και να καλύψει το χαμένο έδαφος από πλευράς φυσικής κατάστασης, έτσι ώστε να είναι πανέτοιμος για τα κρισιμότατα παιχνίδια του 3ου προκριματικού, εφόσον βέβαια ξεπεραστεί το εμπόδιο της πρωταθλήτριας Λουξεμβούργου.

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT