ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν υπάρχει εξέλιξη με τους τερματοφύλακες»

 Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Ονησίφορο Σταύρου και Γιώργο Παττίχη μίλησε ο επί του τύπου εκπρόσωπος του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά:

Για τα διαρκείας: «Είμαστε πολλοί ευχαριστημένοι από την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας και αναμένουμε ακόμη μεγαλύτερη ροή την ερχόμενη εβδομάδα. Ειδικά γιατί τελειώνει και το περιθώριο των φιλάθλων που έχουν διαρκείας ώστε να το ανανεώσουν»

Για την προετοιμασία: «Η ομάδα προετοιμάζεται πλέον σε Κυπριακό έδαφος και ο κύριος Μπέιν πρέπει να βάλει τις τελευταίες πινελιές του σχετικά με την φιλοσοφία του. Θα έχουμε τα δυο φιλικά την Τετάρτη και την Πέμπτη τα οποία θα βοηθήσουν στην ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών»

Για τις μεταγραφές: «Στο θέμα των μεταγραφών δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη μέσα στο Σαββατοκυρίακο, αν και μπορεί να υπάρξει εξέλιξη οποιαδήποτε στιγμή. Έγινε αξιολόγηση αρκετών ποδοσφαιριστών. Από εκεί και πέρα αν φτάσεις να κάνεις πρόταση σημαίνει πως έχει γίνει όλη η έρευνα σχετικά με τα οικονομικά αλλά και τα υπόλοιπα δεδομένα».

Για τον Ταρεμί: «Ο ΑΠΟΕΛ ποτέ δεν είπε πως τον απασχολεί ο Ταρεμί. Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που γράφονται είναι πάρα πολλά. Αυτό που ισχύει είναι πως ο ΑΠΟΕΛ δεν ενδιαφέρεται για ποδοσφαιριστές που προτείνονται με συγκεκριμένο στάτους και τελικά έχουν άλλο στάτους. Πολλές φορές η πληροφόρηση που μπορεί να προκύψει στους δημοσιογράφους είναι εντελώς λανθασμένη και αν δεν είσαι έτοιμος για μια μεταγραφή δεν έχει καμιά ουσία να επιβεβαιώσεις το οποιοδήποτε όνομα. Και δεν μιλώ για τον Ταρεμί, αλλά γενικά αν πούμε για ένα οποιοδήποτε όνομα τότε θα πρέπει να λέμε για όλα».

Για το θέμα των τερματοφυλάκων: «Η δήλωση που θα κάνουμε για τον δεύτερο προκριματικό δεν σημαίνει πως θα είναι και αυτή του πρωταθλήματος. Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάτι. Δεν υπήρχε οποιαδήποτε εξέλιξη στο θέμα τερματοφύλακα το Σαββατοκυρίακο. Και να είστε σίγουροι πως αν υπάρξει οτιδήποτε τότε άμεσα θα ενημερώσουμε».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT