ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Προσωρινά όλα καλά, μετά;

Aν και προσωρινά δεν θα υπάρξει πρόβλημα στη συνέχεια τα πράγματα θα είναι δύσκολα.

Ο ΑΠΟΕΛ μπαίνει από σήμερα στην τελική ευθεία για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας απόλαυσαν το διήμερο ρεπό που τους παραχωρήθηκε από την τεχνική ηγεσία μετά από την επιστροφή τους από την Πολωνία. Παράλληλα συνεχίζεται η προσπάθεια για ενίσχυση με τον κεντρικό αμυντικό να φαίνεται ότι πλησιάζει.

Δυστυχώς για τους παίκτες και τον προπονητή οι συνθήκες της Λευκωσίας δεν είναι και οι ιδανικότερες αφού επικρατεί καύσωνας και οποιαδήποτε εκγύμναση σε τέτοιο καιρό είναι επικίνδυνη. Πραγματικά ελάχιστες είναι οι ώρες που μπορεί ένας επαγγελματίας αθλητής να προπονηθεί σε τόσο ψηλές εντάσεις όσο πρέπει. Ωστόσο θα πρέπει οι παίκτες να καταφέρουν να προπονηθούν, ακόμη και αργά το βράδυ ή πολύ νωρίς το πρωί.

Την ίδια ώρα η επιτροπή προγραμματισμού του ΑΠΟΕΛ προσπαθεί να κλείσει τον κεντρικό αμυντικό που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Νικόλας Ιωάννου λόγω του τραυματισμού του. Είναι γεγονός ότι υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση στην απόκτηση του στόπερ και αυτό οφείλεται στο ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να είναι σίγουροι για την επιλογή τους. Ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί αναμένεται να είναι βασικός και να τραβήξει μπόλικο κουπί κατά τη διάρκεια της σεζόν επομένως περιθώρια για λάθη δεν υπάρχουν.

Παρόλα αυτά το θέμα πρέπει να κλείσει άμεσα αφού η ομάδα αυτή την στιγμή μένει μόνο με ένα καθαρόαιμο διαθέσιμο στόπερ. Θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι οι πρωταθλητές θα πορευθούν με δίδυμο Αρτυματάς-Μερκής για τους πρώτους ευρωπαϊκού αγώνες. Αυτό δεν προκαλεί τόσο μεγάλη ανησυχία αφού θεωρητικά ο ΑΠΟΕΛ είτε εύκολα είτε δύσκολα θα προκριθεί. Όμως αν και προσωρινά δεν θα υπάρξει πρόβλημα στη συνέχεια τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να πορευθεί με μόνο δύο στόπερ στους κρισιμότερους αγώνες της σεζόν επομένως το νέο μεταγραφικό απόκτημα πρέπει να έρθει στον Αρχάγγελο το συντομότερο δυνατό.

Οι εξελίξεις αναμένονται ακόμη και σε διάστημα μερικών ωρών αφού και οι ίδιοι οι υπεύθυνοι γνωρίζουν ότι όσο καθυστερεί το θέμα αυτό είναι εις βάρος της ομάδας. Επομένως είμαστε όλοι σε αναμονή αφού σύντομα θα ξέρουμε τον εκλεκτό. 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT