ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έδειξε προθέσεις

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται από σήμερα πίσω στη βάση του αφού επέστρεψε στην Κύπρο μετά από 12 πολύ κουραστικές μέρες στην Πολωνία. Μετά από ένα πολύ βαρετό πρόγραμμα προετοιμασίας οι ποδοσφαιριστές των «γαλαζοκιτρίνων» θα απολαύσουν σήμερα και αύριο ρεπό. Στη συνέχεια θα επανέλθουν δριμύτεροι στις προπονήσεις.

Ουσιαστικά η άφιξη των πρωταθλητών μας στην Κύπρο σφραγίζει και την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για τον πρώτο επίσημο αγώνα της φετινής σεζόν. Όσο αφορά το κεφάλαιο τραυματισμών, ο Ρουέδα και ο Εφραίμ δεν θα απολαύσουν το διήμερο ρεπό προκειμένου να καταφέρουν να προπονηθούν κανονικά τη Δευτέρα. Την ίδια ώρα συνεχίζονται εντατικά οι διεργασίες για ενίσχυση με την απόκτηση κεντρικού αμυντικού να επείγει.

Ο Μάριο Μπέιν κατά πάσα πιθανότητα θα έχει κάποιες απουσίες για τον πρώτο φετινό αγώνα των πρωταθλητών ωστόσο το βάθος στο ρόστερ τον κάνει να νιώθει λίγο πιο άνετα. Ο Ολλανδός τεχνικός μέσα από τα τρία φιλικά που έδωσε η ομάδα έδειξε και κάποιες από τις προθέσεις του. Αυτές αφορούν κυρίως στα πρόσωπα και το σχηματισμό της ομάδας. Ο Μπέιν φαίνεται να καταλήγει στο ποιους θεωρεί βασικούς και ποιους όχι ενώ έδειξε να έχει και στα πλάνα του κάποιες εναλλακτικές. Αυτά που ξεχώρισαν είναι η διάθεση του Ολλανδού να μην αλλάξει το σύστημά του αλλά να ενισχύσει το παιχνίδια από τον άξονα. Το άλλο στοιχείο που ξεχώρισε είναι η προτίμηση για τον παρτενέρ του Μερκή στην άμυνα με τον 53χρονο να φαίνεται ότι προτιμά τον Αρτυματά.

Βέβαια όλα αυτά αποτελούν παρελθόν και ίσως ο Μάριο Μπέιν να καταστρώνει άλλα πλάνα. Εν πάση περιπτώσει όσα και αν είναι αυτά ο ΑΠΟΕΛ καλείται σε λίγες μέρες να κάνει βήμα πρόκρισης. 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X