ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Συναντήσεις για την ακαδημία

Ο ΑΠΟΕΛ ενημερώνει ότι θα μαζί με την ακαδημία του θα προχωρήσουν σε ενημερωτικές συναντήσεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Οι συναντήσεις θα γίνουν για ενημέρωση του νέου προγράμματος που αφορούν στα τμήματα βάσης (Grassroots) της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Οι συναντήσεις αφορούν σε γονείς που έχουν ήδη παιδιά στην ακαδημία, γονείς που ενδιαφέρονται να εντάξουν τα παιδιά τους στην ακαδημία και γενικά ενδιαφερόμενους.

Αναλυτικά:

Η ακαδημία ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την έναρξη σειράς συναντήσεων με το κοινό για ενημέρωση του νέου προγράμματος που αφορούν στα τμήματα βάσης (Grassroots) της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Οι συναντήσεις αφορούν σε γονείς που έχουν ήδη παιδιά στην ακαδημία, γονείς που ενδιαφέρονται να εντάξουν τα παιδιά τους στην ακαδημία και γενικά ενδιαφερόμενοι για ενημέρωση του τρόπου λειτουργίας της ακαδημίας ΑΠΟΕΛ στα τμήματα βάσης σε οργανωτικό και τεχνικό επίπεδο.

Ομιλητές στις παρουσιάσεις θα είναι μέλη του Δ.Σ, ο Γενικός Διευθυντής της ακαδημίας και ο υπεύθυνος προγραμμάτων Grassroots.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού και Πάφου ως ακολούθως:

Λεμεσός: 4 ΙΟΥΛΙΟΥ - Ξενοδοχείο Alasia, Χαιδαρίου 6, Λεμεσός

Λευκωσία 6 ΙΟΥΛΙΟΥ - Ολυμπιακό Μέγαρο - Αίθουσα "Ευ αγωνίζεσθαι"

Πάφος 11 ΙΟΥΛΙΟΥ - Αιθουσα ΣΕΚ

Η ώρα έναρξης για όλες τις συναντήσεις έχει ορισθεί για τις 7:00 το βράδυ.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Από το τελευταίο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα

ΑΠΟΕΛ: Παίκτης της διαφοράς

Tο μικρό δείγμα που έχουμε από τον «Μέσι της Ιορδανίας» είναι θετικό και δείχνει ότι είναι παίκτης που μπορεί να κάνει την ...
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΑΠΟΕΛ
Ο Νούνο Μοράις και ο αμφίβολος Λούκας Σόουζα

ΑΠΟΕΛ: Η αντίδραση επιβάλλεται!

Οι «Γαλαζοκίτρινοι» πρέπει να δείξουν διαφορετική εικόνα από αυτή κόντρα στον Ερμή ώστε να κερδίσουν την Νέα Σαλαμίνα απόψε ...
Εφραίμ Γεωργίου
 |  ΑΠΟΕΛ