ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Όχι» για Γούτα λόγω...Πιέρου!

Σύμφωνα με την ελλαδική ιστοσελίδα marca-sl.gr, ο ΑΠΟΕΛ επέδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ελλαδίτη κεντρικού αμυντικού Δημήτρη Γούτα, όμως συνάντησε την άρνηση του Ολυμπιακού λόγω του θέματος με τον Πιέρο Σωτηρίου.

Δείτε αυτούσιο το δημοσίευμα:

«Μανιάτικο» κρατάει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον ΑΠΟΕΛ την μεταγραφή του Πιέρρου Σωτηρίου στην Κοπεγχάγη.

Όπως ακριβώς αποκαλύπταμε τον περασμένο Απρίλιο κι εσχάτως είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από πρώτο χέρι ο Δημήτρης Γούτας, αλλά και να θυμηθούν οι άνθρωποι της κυπριακής ομάδας.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε ως δανεικός στην Κόρτραικ την περασμένη σεζόν και είχε μια «γεμάτη» χρονιά (29 συμμετοχές). Ως γνωστόν η βελγική ομάδα επιχείρησε – πριν από λίγο καιρό – να αποκτήσει τα δικαιώματά του, ωστόσο η πρώτη απόπειρα ναυάγησε στα νερά της θάλασσας του Πειραιά.

Συν τω χρόνω ενδιαφέρον υπήρξε και από πλευράς ΑΠΟΕΛ, με την πλευρά του παίκτη να βλέπει με θετικό μάτι την μετακόμιση στο νησί της Αφροδίτης.

Έλα όμως που ο θυμός του μεγαλομετόχου της πειραϊκής ΠΑΕ για την στάση του ΑΠΟΕΛ στην υπόθεση Σωτηρίου και δεν έχει καταλαγιάσει και καλά κρατεί!

Έτσι και παρά την θετική διάθεση του ΑΠΟΕΛ και του Γούτα για την μεταξύ τους συνεργασία, η μεταγραφή του νεαρού αμυντικού στην κυπριακή ομάδα «κόλλησε» στον Μαρινάκη και το «μανιάτικο» στον ΑΠΟΕΛ.

Συμβαίνουν κι αυτά!»

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT