ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βγαίνουν τα συμπεράσματα

Ο Μάριο Μπέιν θα εξάγει τα πρώτα συμπεράσματά του για την λειτουργία της ομάδας.

Ακόμη μια μέρα σήμερα για τον ΑΠΟΕΛ στην Πολωνία και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας άρχισαν να αφομοιώνουν σιγά σιγά όσα τους ζητά ο προπονητής της ομάδας Μάριο Μπέιν. Μέσα από τις σκληρές προπονήσεις και τις πολλές ασκήσεις τακτικής οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να εμφανιστούν πανέτοιμοι για τον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα.

Λογικά ο Ολλανδός τεχνικός θα άρχισε σιγά σιγά να διαμορφώνει μια άποψη για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα είναι οι βασικοί και ποιοι οι αναπληρωματικοί. Μάλιστα θα πρέπει ήδη να άρχισε να κάνει δειλά δειλά τις πρώτες του σκέψεις για το αρχικό σχήμα απέναντι στην Ντουντελάνζ την ίδια ώρα που κάνουν φύλλο και φτερό τους Λεξεμβούργους. Το βλέμμα του βέβαια είναι στραμμένο και στον Σάντερ Φίσερ που τις τελευταίες δύο μέρες προπονείται με την ομάδα και καλείται να αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ.

Σήμερα είναι η μέρα όπου οι πρωταθλητές θα δώσουν το δεύτερο τους φιλικό προετοιμασίες. Αυτό θα γίνει απέναντι στην πρωταθλήτρια Β’ κατηγορίας της Πολωνίας. Δεδομένου ότι οι μέρες προετοιμασίας λιγοστεύουν και ο Ευρωπαϊκός αγώνας πλησιάζει ο Μάριο Μπέιν δεν αποκλείεται να παρατάξει την βασική του εντεκάδα. Αυτό θα τον βοηθήσει να εξάγει τα πρώτα συμπεράσματά του για την λειτουργία της ομάδας. Θα μπορέσει να δει σε πιο βαθμό οι ποδοσφαιριστές κάνουν τις επιθυμίες του πράξη και μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να προσπαθήσει να αλλάξει ότι δεν του αρέσει στο διάστημα που απομένει. Συμπεράσματα θα βγάλει και για τον Σάντερ Φίσερ που θεωρείται δεδομένο ότι θα πάρει χρόνο ενώ το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την γαλαζοκίτρινη θα κάνει και ο Τόμι Όαρ που δεν αγωνίστηκε στο πρώτο φιλικό.

Επομένως η σημερινή μέρα είναι μια αρκετά σημαντική μέρα για τους πρωταθλητές αφού θα εξαχθούν τα πρώτα σοβαρά συμπεράσματα για το επίπεδο που βρίσκεται η ομάδα. Δυστυχώς στην Κύπρο δεν θα έχουμε εικόνα του παιχνιδιού επομένως θα πρέπει να περιμένουμε τα στιγμιότυπα του αγώνα που όμως δεν μπορούν να χρησιμεύσουν σε κάτι ουσιαστικό. 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X