ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτοιμος για ευρωπαϊκό ντεμπούτο

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Ο Ζίφκο Μιλάνοφ βρίσκεται στα πιτς λόγω τραυματισμού. Ο Βούλγαρος ακραίος αμυντικός υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Βούλγαρος δεν είναι πολύ σοβαρό σε σύγκριση με τον τραυματισμό του Ρουέδα. Η θλάση πρώτου βαθμού αποθεραπεύεται σχετικά γρήγορα. Η κατάσταση του Μιλάνοφ θα αξιολογείται καθημερινά από το ιατρικό και το τεχνικό επιτελείο των «γαλαζοκιτρίνων». Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Μάριο Μπέιν για το πρώτο παιχνίδι με την Ντουντελάνζ στο ΓΣΠ.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Βούλγαρος θα βρίσκεται σίγουρα στο αρχικό σχήμα των πρωταθλητών, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Ο Μιλάνοφ δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με την Άρκα Γκτίνια και φαίνεται πως δεν προλαβαίνει ούτε και τα δυο επόμενα φιλικά παιχνίδια απέναντι στις Σαντέζια και Σπαρτάκ Γιούρμαλα.

Από τη στιγμή που θα χάσει και τα τρία φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο ΑΠΟΕΛ στην Πολωνία δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένη η συμμετοχή του Βούλγαρου στον αγώνα με την πρωταθλήτρια Λουξεμβούργου. Θα χάσει σημαντικό έδαφος από  πλευράς φυσικής κατάστασης και θα υπολείπεται αγωνιστικού ρυθμού σε σύγκριση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Για αυτό το λόγο ο Μάριο Μπέιν προετοιμάζει τον Κύπρο Χριστοφόρου για κάθε ενδεχόμενο. Στο ισόπαλο φιλικό με την Άρκα ο Χριστοφόρου κατέγραψε 90λεπτο και είχε μια σχετικά καλή παρουσία. Αναμένεται να πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής και στα δυο επόμενα φιλικά παιχνίδια της ομάδας του.

Εάν δεν είναι απόλυτα έτοιμος ο Μιλάνοφ να αγωνιστεί κόντρα στην Ντουντελάνζ τότε θα πάρει φανέλα βασικού ο Χριστοφόρου και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην Ευρώπη. Ο Χριστοφόρου θέλει να αρπάξει από τα μαλλιά τις (λιγοστές) ευκαιρίες που θα του δοθούν και να αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε ψηλό επίπεδο. 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT