ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πετεβίνος για όλα

Για όλα τα θέματα της επικαιρότητας που αφορούν τον ΑΠΟΕΛ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 o εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου:

Για τον τραυματισμό του Νικόλα Ιωάννου:

«Έχει φτάσει στη Ρώμη. Συνοδεύτηκε από το γιατρό μας και περιμένουμε ενημέρωση από πλευράς του γιατρού για την επέμβαση. Ήταν ένα πολύ δυσάρεστο νέο, ειδικά για ένα ποδοσφαιριστή που περιμέναμε πάρα πολλά από αυτόν. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο έχει και τη δυσάρεστη πλευρά του. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι ν α του ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση. Θα περιμένουμε να επιστρέψει γερός και δυνατός. Είναι δουλευταράς, δεν έχουμε καμία ανησυχία για την επιστροφή του Νικόλα. Αυτό που μας ανησυχεί είναι η απουσία του».

Για την προσπάθεια εξεύρεσης κεντρικού αμυντικού:

«Η δυσάρεστη εξέλιξη με τον Νικόλα έχει αλλάξει το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας. Η περίπτωση του Σάντερ Φίσερ θα εξεταστεί πρακτικά από τον προπονητή. Παράλληλα γίνεται δουλειά σε ότι αφορά στην εξεύρεση κι άλλων αμυντικών. Είναι μια θέση που παρουσιάζει κενό και θέλουμε να κλείσουμε αυτή την εκκρεμότητα όσο πιο σύντομα γίνεται».

Για το αν είναι μέσα στους υποψήφιους ο Καρλάο:

«Ο Καρλάο διατηρεί συμβόλαιο με την Τορίνο με πάρα πολύ ψηλές απολαβές, λεφτά τα οποία δεν μπορεί να δώσει ο ΑΠΟΕΛ. Από εκεί και πέρα κοιτάζουμε πάρα πολλές περιπτώσεις αμυντικών ποδοσφαιριστών».

Αν τέθηκε χρονοδιάγραμμα για την απόκτηση του αμυντικού:

«Στόχος είναι να συμπληρωθεί η θέση όσο πιο νωρίς γίνεται έτσι ώστε να είναι στη διάθεση του κυρίου Μπέιν. Θα πρέπει να αναμένουμε μέσα στο επόμενα 24ωρα νέα ενημέρωση για τους τραυματισμούς των Ρουέδα και Μιλάνοφ έτσι ώστε α γνωρίζουμε ακριβώς το τι συμβαίνει».

Για την ενίσχυση της επίθεσης:

«Δεν έχει αλλάξει κάτι. Πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις και ταυτόχρονα και την αξιολόγηση μέσα από τα άλλα φιλικά που θα ακολουθήσουν. Έχουμε άλλα δυο φιλικά στην Πολωνία και θα μπορέσουμε να γνωρίζουμε και τις σκέψεις του προπονητή σε ότι αφορά το προφίλ του παίκτη που θα αποκτηθεί».

Για την εμφάνιση της ομάδας στο πρώτο φιλικό:

«Μιλάμε για το πρώτο φιλικό της ομάδας μετά από την κοπιαστική δουλειά που γίνεται στην Πολωνία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε την ευκαιρία στον προπονητή και στους παίκτες να καταλήξουν στη φιλοσοφία που θέλουν. Μπορεί να ακούγεται κλισέ όμως τα φιλικά είναι για τον προπονητή. Αυτό το οποίο έχει ουσία είναι να ετοιμαστεί η ομάδα για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι».

Για τη διακοπή της προβολής του φιλικού με την Άρκα:

«Όταν είχαμε κλείσει τα συμβόλαιο για την προετοιμασία, είχαμε ρωτήσει αν υπάρχει πρόθεση προβολής από πλευράς των αντιπάλων, ειδικά των πολωνικών ομάδων. Ήταν μια επιδίωξη μας αυτή βεβαίως μέσα στο πλαίσιο των κανονισμών. Οι ομάδες είχαν απαντήσει αρνητικά. Είχε διαπιστωθεί κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης υπήρχε πρόθεσης της Αρκα για να προβληθεί τι παιχνίδι μέσω διαδικτύου. Στο ημίχρονο διαπιστώσαμε ότι φιλικό προβαλλόταν στην Κύπρο, κάτι το οποίο δεν επιτρεπόταν και ζητήσαμε να διακοπεί η προβολή. Είναι θέματα συμβολαίων και εμπορικής εκμετάλλευσης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Δεν είναι πρόθεση του ΑΠΟΕΛ να μην προβάλλει τα φιλικά».

Για τα μείωση της προσέλευσης του κόσμου στα γήπεδα:

«Αυτό που είχα αναφέρει είναι ότι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ έχει επηρεαστεί το λιγότερο από τη μείωση της προσέλευσης και αυτό διαφαίνεται από τους αριθμούς της τελευταίας εξαετίας. Σαφώς και υπάρχει ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα το οποίο πηγάζει μέσα από διάφορους λόγους. Θα κάνουμε αρκετές ενέργειες έτσι ώστε να μην υπάρχει μείωση από πλευράς του ΑΠΟΕΛ. Αυτό το πράγμα πρέπει να γίνει και από τις υπόλοιπες ομάδες αλλά και από την ομοσπονδία. Είναι δεδομένο ότι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι πρωταθλητής. Αυτό έγκειται και στις επιτυχίες της ομάδας και αυτό το βλέπουμε και μέσα από τα εισιτήρια διαρκείας».

Για τα τηλεοπτικά της περιόδου 2019-22:

«Ο ΑΠΟΕΛ είναι η πιο εμπορική ομάδα στην Κύπρο, είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη βάση οπαδών. Με αυτά τα δεδομένα είναι απόλυτα λογικό ότι οι διεργασίες που γίνονται είναι να μπορέσει ο ΑΠΟΕΛ να έχει το ψηλότερο συμβόλαιο στο τηλεοπτικό σκηνικό της Κύπρου. Ο ΑΠΟΕΛ είναι το πιο ελκυστικό ποδοσφαιρικό προϊόν που υπάρχει στην Κύπρο και σαφώς θα είναι ανάλογη και η οικονομική ανταπόδοση. Υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν συζητήσεις με όλους τους ενδιαφερόμενους».

Για τα εισιτήρια διαρκείας:

«Αυτό το οποίο μας ικανοποιεί είναι το γεγονός ότι έχει αγκαλιστεί σε ένα τεράστιο ποσοστό η κατηγορία Legend. Θα έχουμε ενημέρωση μέσα στις επόμενες μέρες».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT