ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αναζητώντας τον βασικό στόπερ

Η εκκρεμότητα με την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ βρίσκονται εδώ και μια εβδομάδα στο προπονητικό κέντρο Mistral στην Πολωνία όπου πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα πρόλαβαν να προκύψουν και αρκετές δυσάρεστες εξελίξεις με τρεις ποδοσφαιριστές να τραυματίζονται.

Οι τραυματισμοί των Μιλάνοφ και Ρουέδα και κατά κύριο λόγο του Νικόλα Ιωάννου ανάγκασαν την επιτροπή προγραμματισμού να ψάξει άμεσα κεντρικό αμυντικό που θα μπορεί να δώσει βοήθειες όσο πιο σύντομα γίνεται. Σε αυτά τα πλαίσια πήρε στην Πολωνία τον Σάντερ Φίσερ για να περάσει από δοκιμαστικά και αν ικανοποιήσει να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας. Πρόκειται για μια επιλογή του Μάριο Μπέιν ωστόσο εκ πρώτης δεν φαίνεται ότι έχει και το καλύτερο βιογραφικό. Παρόλα αυτά θα δοκιμαστεί και πιθανότατα θα πάρει και λεπτά συμμετοχής στο αυριανό φιλικό αλλά και σε εκείνο της Πέμπτης. Έτσι η τεχνική ηγεσία θα έχει μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για τον ποδοσφαιριστή που αν ικανοποιήσει θα αποκτηθεί.

Πέραν από τον Σάντερ Φίσερ στον ΑΠΟΕΛ εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών. Αυτή του Καρλάο είναι πάντα στην επικαιρότητα ωστόσο μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει τεράστια διαφορά και η επιστροφή του αυτή την στιγμή είναι απίθανη. Από εκεί και πέρα ο Λορένθο και η επιτροπή προγραμματισμού έχει ήδη σχηματίσει ένα short list με ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα υπάρξουν επαφές. Πάντως το όλο σκηνικό θα ήθελαν στον ΑΠΟΕΛ να ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας αφού αυτός που θα έρθει θα υπολογίζεται για βασικός. Επομένως θα πρέπει να πραγματοποιήσει κάποιες προπονήσεις με την ομάδα.

Τέλος ακόμη εκκρεμεί και η απόφαση για το ποιος τερματοφύλακας θα αποχωρήσει, ίσως, προσωρινά από το ρόστερ της ομάδας. Ο Ρομό με τον Πάρντο δίνουν μάχες στις προπονήσεις για να κερδίσουν την θέση τους και πιθανόν να έχουμε και σε αυτό το κομμάτι εξελίξεις πολύ σύντομα. Όσο αφορά την απόκτηση επιθετικού οι προσπάθειες έχουν μπει προσωρινά στο ψυγείο χωρίς να σημαίνει ότι η επιτροπή προγραμματισμού δεν συνεχίζει το ψάξιμο. 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X