ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φίσερ, Καρλάο και εναλλακτικές

Στον ΑΠΟΕΛ «τρέχουν» να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε στην αμυντική γραμμή μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Νικόλα Ιωάννου, που θα τον κρατήσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» κινήθηκαν αστραπιαία και έστειλαν τον Ολλανδό Σάντερ Φίσερ στην Πολωνία. Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί προσωπική επιλογή του Μάριο Μπέιν. Η κατάσταση του θα αξιολογείται καθημερινά από το τεχνικό επιτελείο και αν κριθεί ότι μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα τότε θα αποκτηθεί. Δεν υπάρχει καμία επιπλέον δέσμευση ανάμεσα στις δυο πλευρές, κάτι που δίνει την ευκαιρία στους «γαλαζοκίτρινους» να εξετάζουν και άλλες εναλλακτικές λύσεις.

Οι ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ, με αυτή τους την κίνηση, έχουν την ευελιξία και τη δυνατότητα να «κοιτάνε» και προς άλλες κατευθύνσεις. Το όνομα του Καρλάο βρίσκεται πάντα σε περίοπτη θέση ωστόσο η περίπτωση του Βραζιλιάνου είναι αρκετά δύσκολη, κυρίως για οικονομικούς λόγους.

Για αυτό το λόγο η επιτροπή προγραμματισμού των «γαλαζοκιτρίνων» εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών. Θέλουν να φέρουν στην ομάδα ένα παίκτη από το πάνω ράφι για να αποφύγουν τα οποιαδήποτε ρίσκα.

Τώρα εάν αυτός ο παίκτης θα είναι ο Φίσερ ή ο Καρλάο ή κάποιος άλλος, είναι κάτι το οποίο θα μάθουμε μέσα στα επόμενα 24ωρα.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT