ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το φιλικό, ο Φίσερ και οι εξελίξεις

Στον ΑΠΟΕΛ έδωσαν χθες το πρώτο φιλικό ενώ αφίχθηκε και ο Φίσερ προκειμένου να περάσει από δοκιμαστικά.

Ο ΑΠΟΕΛ έδωσε χθες το πρώτο του φιλικό στην Πολωνία και εξήλθε ισόπαλος 1-1 απέναντι στην Άρκα Γκντίνια. Συμπεράσματα είναι αδύνατο να εξαχθούν αφού παρακολουθήσαμε μόνο ένα ημίχρονο του αγώνα ενώ δεν φάνηκε να χρησιμοποιεί κάποιο σταθερό σύστημα από τον Μάριο Μπέιν.

Ωστόσο από το φιλικό αν πρέπει να κάνουμε δύο παρατηρήσεις αυτές είναι τα ενενηντάλεπτα των Μερκή και Χριστοφόρου και η μη χρησιμοποίηση του Τόμι Όαρ. Οι πρώτοι δύο ουσιαστικά είναι απαραίτητοι μετά τους τραυματισμούς που πρόκυψαν ενώ ο δεύτερος ήταν ανέτοιμος και ίσως αγωνιστεί στο επόμενο φιλικό. Επίσης ο Εμπεσίλιο ίσως να ένιωσε κάποιες μικροενοχλήσεις και γι’ αυτό αντικαταστάθηκε στο 42’.

Εν πάση περιπτώσει ήταν ένα φιλικό και δεν δείχνει απολύτως τίποτα για την συνέχεια ενώ ούτε τα επόμενα θα δείξουν κάτι. Το πρώτο συμπέρασμα για τον φετινό ΑΠΟΕΛ θα το έχουμε στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς απέναντι στην Ντουντελάνζ. Επομένως είναι εκεί που οι «γαλαζοκίτρινοι» πρέπει να παρουσιάσουν καλό αγωνιστικό πρόσωπ και να κάνουν το αυτονόητο και να πάρουν την πρόκριση.

Πάντως τα δεδομένα αυτή τη στιγμή δεν είναι και τα καλύτερα για τους πρωταθλητές μας αφού οι τραυματισμοί του Ρουέδα και του Νικόλα Ιωάννου ανάγκασαν την επιτροπή προγραμματισμού να βγει στο ψάξιμο κεντρικού αμυντικού. Ο Μάριο Μπέιν εισηγήθηκε τον συμπατριώτη του Σάντερ Φίσερ αφού τον γνωρίζει προσωπικά και πιστεύει ότι μπορεί να δώσει ποιοτικές λύσεις άμεσα. Ο Ολλανδός θα δοκιμαστεί αυτές τις μέρες στην Πολωνία ενώ παράλληλα η επιτροπή προγραμματισμού δεν σταματά την αναζήτηση. Πάντως ο ίδιος ο Φίσερ σε χθεσινές του δηλώσεις τόνισε ότι δεν το βλέπει σαν δοκιμαστικά και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα φορέσει την γαλαζοκίτρινη και θα αγωνιστεί στο Champions League. Το σκηνικό αναμένεται ότι θα ξεκαθαρίσει στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αφού ο ΑΠΟΕΛ αυτή την στιγμή έχει πρόβλημα στη συγκεκριμένη θέση.

Εντωμεταξύ η απόκτηση κεντρικού αμυντικού θα φέρει και ανακατατάξεις στο ρόστερ της ομάδας αφού πλέον είναι δεδομένο ότι κάποιος θα αποχωρήσει. Πέραν από τον Ρομό ή τον Πάρντο τουλάχιστον ακόμη ένας δεν θα βρίσκεται στον ΑΠΟΕΛ την νέα σεζόν. Αυτό το γεγονός ίσως αυξήσει ακόμη περισσότερο τον ανταγωνισμό και την όρεξη για δουλειά αφού σίγουρα κανένας δεν θα ήθελε να φύγει από την ομάδα. Το ποιος τελικά θα είναι ο «άτυχος» ίσως αργήσουμε να το μάθουμε αφού όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που έχουμε η επιτροπή προγραμματισμού δεν θα βιαστεί για την απόκτηση του επιθετικού. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση