ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απαραίτητος ένας στόπερ

Η απόκτηση ενός στόπερ αυτή την στιγμή είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη.

Οι εξελίξεις τις τελευταίες μέρες στον ΑΠΟΕΛ είναι ραγδαίες αφού οι τραυματισμοί έχουν πληγώσει πάρα πολύ τους «γαλαζοκίτρινους». Μέσα σε μια μέρα πρόκυψαν τρία προβλήματα τραυματισμών που φαίνεται ότι αναγκάζουν την επιτροπή προγραμματισμού να αλλάξει το πλάνο της.

Ο Νικόλας Ιωάννου έπαθε ότι χειρότερο μπορούσε να είχε πάθει μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο γόνατο. Η ρήξη του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου θα τον κρατήσει έξω το λιγότερο 5 μήνες και έτσι πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί σε αγώνα του πρώτου γύρου. Αυτό αυτομάτως καθιστά τον ΑΠΟΕΛ ευάλωτο στην θέση του κεντρικού αμυντικού αφού ουσιαστικά ξεμένει με δύο μόνο λύσεις για να βγάλει το δυσκολότερο κομμάτι της σεζόν. Λέμε το δυσκολότερο γιατί αν η ομάδα περάσει ομίλους τότε πάλι δεν θα προλάβει κανένα αγώνα ο Ιωάννου ενώ την ίδια ώρα και όπως φάνηκε στο πρόσφατο αλλά και στο μακρινό παρελθόν ο Μερκής είναι ευάλωτος στους τραυματισμούς.

Μάλιστα πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Χεσούς Ρουέδα και δύσκολα θα προλάβει τους πρώτους ευρωπαϊκούς αγώνες του ΑΠΟΕΛ. Ο Ισπανός υπέστη θλάση β’ βαθμού και θα είναι για τουλάχιστον 2 εβδομάδες εκτός. Επομένως η απόκτηση ενός στόπερ αυτή την στιγμή είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη. Εκτός και αν στον ΑΠΟΕΛ είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν να βγάλουν την χρονιά με μόνο δύο κεντρικούς αμυντικούς και να παίξουν τους πρώτους κρίσιμους ευρωπαϊκούς αγώνες με λύσεις ανάγκης. Η κοινή λογική αλλά και οι πράξεις της επιτροπής προγραμματισμού παλαιότερα δείχνουν ότι δεν θα πάρουν τέτοιο ρίσκο και είναι και γι’ αυτό που αυτή την στιγμή ίσως να έχουν μπει ήδη στη διαδικασία αναζήτησης κεντρικού αμυντικού.

Οι ατυχίες και οι τραυματισμοί είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και δύσκολα θα τους αποφύγεις, πρέπει όμως να μάθεις να ζεις με αυτά. Τα τελευταία χρόνια οι πρωταθλητές αντιμετώπισαν πολλά τέτοια προβλήματα και θα τα αντιμετωπίσουν και φέτος. Πρωτίστως όλοι στην ομάδα πρέπει να σταθούν στο πλευρό του Νικ να τον βοηθήσουν ψυχολογικά προκειμένου να επανέλθει ακόμη πιο δυνατός

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X