ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η καταραμένη 22α Ιουνίου φέρνει εξελίξεις

Το πρωί γράφαμε για το πόση ατυχία κτύπησε τον ΑΠΟΕΛ κατά την χθεσινή προπόνηση στην Πολωνία αφού τρεις ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν και ένας μετέβηκε εσπευσμένα στην χώρα του λόγω προσωπικού προβλήματος. Ωστόσο τα κακά μαντάτα δεν σταμάτησαν εκεί αφού σήμερα βγήκε και η διάγνωση για τον Νικόλα Ιωάννου.

Η διάγνωση αυτή έδειξε ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και ο νεαρός αμυντικός θα υποβληθεί σε χειρουργική αποκατάσταση. Έτσι η 22α Ιουνίου έγινε μια από τις πιο καταραμένες μέρες στα τελευταία χρόνια του ΑΠΟΕΛ. Εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι να υπήρξε ποτέ ξανά παρόμοια μέρα με τρεις σοβαρούς τραυματισμούς και μια απρόοπτη αποχώρηση. Πλέον τα δεδομένα αλλάζουν άρδην όσο αφορά το φετινό ρόστερ της ομάδας ενώ ο πρώτος Ευρωπαϊκός αγώνας έγινε ξαφνικά δυσκολότερος απ’ ότι θα τον περιμέναμε.

Μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του Νικόλα Ιωάννου αλλά και την θλάση β’ βαθμού που υπέστη ο Ρουέδα οι «γαλαζοκίτρινοι» ξεμένουν με ένα κεντρικό αμυντικό. Όσο αφορά τον Ιωάννου η επάνοδος του στους αγωνιστικούς χώρους δεν θα έρθει σε λιγότερο από τέσσερις μήνες επομένως είναι αντιληπτό ότι θα όλους τους προκριματικούς της Ευρώπης και μεγάλο μέρος του πρώτου γύρου. Επίσης ο Ρουέδα θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον 3ο προκριματικό γύρο και ακόμη και αν τον προλάβει δεν θα είναι 100% έτοιμος και θα είναι και χωρίς προετοιμασία στα πόδια του.

Στον ΑΠΟΕΛ δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια και αφού ξέμειναν από κεντρικούς αμυντικούς η λογική λέει ότι δεν θα καταφύγουν σε λύσεις ανάγκης. Δεν αποκλείεται από σήμερα μάλιστα να άρχισε η αναζήτηση για κεντρικό αμυντικό που μπορεί να βοηθήσει άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας. Τα πράγματα ήρθαν με τέτοιο τρόπου που οι πρωταθλητές δεν έχουν άλλη επιλογή. Επομένως οι εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες θα είναι ραγδαίες.

Η καταραμένη λοιπόν 22α Ιουνίου δείχνει γιατί στο ποδόσφαιρο είναι όλα πιθανά. Τα δυσάρεστα αυτά γεγονότα φέρνουν εξελίξεις και αναμένουμε να δούμε πως θα κινηθούν στον ΑΠΟΕΛ.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X