ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Έτσι καταλήγει στην «Κυρία»

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Ένα από τα θέματα των τελευταίων ημερών ήταν ο Νικόλας Ματθαίου και το που θα καταλήξει ο νεαρός ακραίος επιθετικός. Έχουν γίνει αρκετές διαβουλεύσεις το τελευταίο διάστημα και φαίνεται να πλησιάζουμε στο τέλος αυτού του μίνι σίριαλ.

ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση διεκδικούσαν τον παίκτη, αλλά αυτή την στιγμή η «Κυρία» φαίνεται να κερδίζει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα έρθει δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Και εδώ είναι η ουσία της όλης υπόθεσης, καθώς οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να πάρουν τον παίκτη με ελευθέρα.

Ο ΠΑΟΚ δεν αρνήθηκε να παραχωρήσει την ελευθερία του παίκτη, αλλά ζήτα 300 000 ευρώ. Ο ΑΠΟΕΛ από την πλευρά του, δίνει ένα ποσό γύρω στις 80 000 ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του 19χρονου διεθνή.

Πρόταση η οποία απορρίφθηκε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, με τον εκπρόσωπο του παίκτη αν δίνει παράταση μέχρι σήμερα το μεσημέρι στον ΑΠΟΕΛ για να καταθέσει νέα πρόταση. Οι πρωταθλητές ζήτησαν νέα παράταση μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, όπου θα επιστρέψει στην Κύπρο, ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης.

Η πλευρά του παίκτη αρνήθηκε και απ’ ότι φαίνεται θα καταλήξει στην Ανόρθωση που δεν έχει κανένα πρόβλημα να πάρει τον νεαρό δανεικό από τον ΠΑΟΚ. Βέβαια, ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές και από την στιγμή που δεν μπαίνουν οι «τζίφρες» τότε μπορεί να αλλάξει κάτι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Ο Βούρος κρίνει το πλάνο

ΑΠΟΕΛ: Ο Βούρος κρίνει το πλάνο

Ο Πάολο Τραμετσάνι θα περιμένει τελευταία στιγμή για να δει αν θα είναι διαθέσιμος ο Ελλαδίτης αμυντικός ενόψει Απόλλωνα
Βερόνικα Χαραλάμπους
 |  ΑΠΟΕΛ
X