ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η θεωρία να γίνει πράξη»

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM Κύπρου για όλα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας. Αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας, στα εισιτήρια διαρκείας, στα προβλήματα τραυματισμών, αλλά και στη συνέχεια του προγραμματισμού.

Αναλυτικά τι δήλωσε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη:

Για την προετοιμασία της ομάδας στην Πολωνία: «Η δουλειά που γίνεται τώρα αποτελεί την βάση για όλη τη χρονιά. Υπάρχει νέος προπονητής, ο οποίος δείχνει την φιλοσοφία του, τι θέλει, τι ζητά. Μέσα από τους φιλικούς αγώνες θα βγάλει τα συμπεράσματα του ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων.»

Για τα διαρκείας: «Η πραγματικότητα είναι ότι παίρνουμε μια θετική ανταπόκριση από την τιμολόγηση των διαρκείας. Προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε κάποια προβλήματα με τις τιμωρίες και την μειωμένη προσέλευση. Είναι ευλογία για τον ΑΠΟΕΛ να έχει μια τέτοια βάση οπαδών. 70-80% είναι η σταθερή βάση των οπαδών του ΑΠΟΕΛ και ευελπιστούμε να μεγαλώσει. Από σήμερα Παρασκευή θα έχουμε την online προπώληση και από Δευτέρα στο Orange Shop. Οι υφιστάμενοι κάτοχοι διαρκείας έχουν προτεραιότητα μέχρι τις 12 Ιουλίου. Μέχρι τις 25 Ιουλίου είναι η διάθεση των πακέτων Legend. Έχει πολύ μεγάλη ανταπόκριση αυτό το πακέτο και ευελπιστούμε η θεωρία να γίνει πράξη.»

Για τα προβλήματα τραυματισμών: «Ήταν δυσάρεστα τα νέα. Προέκυψαν κάποια μαζεμένα προβλήματα και μας προβληματίζει. Εκτιμήσεις θα έχουμε μέσα στις 4-5 επόμενες μέρες. Οι ποδοσφαιριστές που έχουν προβλήματα δεν θα συμμετάσχουν στα φιλικά. Το μόνο που εκκρεμεί είναι το θέμα του Νικόλα Ιωάννου, ο οποίος έχει μια κάκωση στο γόνατο. Έκανε εξετάσεις και περιμένουμε τα αποτελέσματα. Του Ρουέδα είναι πιο σοβαρό από ότι του Μιλάνοφ.»

Για την Loyalty Card: «Η Loyalty Card την έχουν γύρω στα 55000 διαφορετικά άτομα. Είναι ξεκάθαρο αυτό.»

Για Όαρ: «Ο Όαρ λαμβάνει μέρος κανονικά στις προπονήσεις και στα διτέρματα. Υπάρχει μια εξειδικευμένη ανάλυση για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών. Όποιος μπορεί να αγωνίζεται στα διτέρματα, μπορεί να συμμετάσχει και σε συνθήκες αγώνα.»

Για το κλίμα μέσα στην ομάδα: «Η ομάδα δένεται τόσο αγωνιστικά, όσο και με άλλες παραμέτρους. Είναι πλήρως προσηλωμένοι στη δουλειά τους οι ποδοσφαιριστές μας. Εμείς στον ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια έχουμε εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια. Το καλό του ΑΠΟΕΛ είναι ότι έχουμε ένα βασικό κορμό και ενσωματώνει τα νέα αποκτήματα ομαλά για να πετύχουμε τους στόχους μας.»

Για το θέμα με τους τερματοφύλακες: «Δεν έχει προκύψει κάποια εξέλιξη με τους τερματοφύλακες, αλλά είναι δεδομένο ότι θα φύγει κάποιος. Έχουμε στόχο την απόκτηση ενός επιθετικού μέχρι τις 31 Αυγούστου. Όταν έχουμε κάτι θα ενημερώσουμε τον κόσμο.»

Για τον προγραμματισμό: «Ο προγραμματισμός έχει τρέξει ιδανικά. Για τον επιθετικό έχεις να διαλέξεις από πολύ περισσότερες επιλογές. Υπάρχει αξιολόγηση καθημερινά από τον προπονητή. Αν υπάρξει κάποια εξέλιξη θα ενημερώσουμε.»

Για Ρομό: «Δεν υπάρχει κάτι επίσημο ή ανεπίσημο για Ρομό την δεδομένη στιγμή.»

Για Αναστασίου: «Ο Ραφαήλ Αναστασίου κατέβαλε την αποζημίωση για να μείνει ελεύθερος.»

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT