ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Τα περισσότερα από όλους»

Ο ΑΠΟΕΛ είχε εξαγγείλει εδώ και καιρό την βασική φιλοσοφία στην οποία θα δημιουργούσε τα φετινά πακέτα των εισιτήριων διαρκείας. Αυτά θα χωρίζονταν σε δύο κατηγορίες, την κατηγορία «Legend» και την κατηγορία «Μόνο ΑΠΟΕΛ» η πρώτη θα περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΑΠΟΕΛ για την σεζόν 2017-18 και η δεύτερη όλους τους εντός έδρας εγχώριους αγώνες.

Σήμερα σε γνωστό ξενοδοχείο στην Λευκωσία έγινε η επίσημη παρουσίαση των εισιτηρίων. Η ιστοσελίδα μας βρέθηκε στο ξενοδοχείο και σας μετέφερε όλα όσα έγιναν.

Στα σημαντικά που ειπώθηκαν είναι ο στόχος για αύξηση των εισιτηρίων διαρκείας σε σχέση με πέρσι που ήταν 7507.

Αναλυτικά:

12:15: Έχει ξεκινήσει η παρουσίαση των εισιτηρίων

12:16: Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ επεξηγεί το σκεπτικό της δημιουργίας δύο κατηγοριών εισιτηρίων, αυτός είναι κυρίως η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο.

12:17: Θα παρουσιαστεί το φιλμάκι των εισιτηρίων διαρκείας. 

12:18: Ο Νεκτάριος Πετεβίνος ενημερώνει ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει βάση 55χιλιάδες οπαδούς που είναι εγγεγραμμένοι στο loyalty. Στο φιλμάκι εμφανίζονται άτομα που είναι στην κορυφή του loyalty.

12:20: Ξεκινά η ανάλυση των τιμών των εισιτηρίων διαρκείας.

12:21: «Καταλήξαμε να εκδόσουμε δύο διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων διαρκείας. Έχουμ πάντα σκοπό να αφουγκραστούμε τους οπαδούς μας».

12:22: Γίνεται η επεξήγηση του τι περιλαμβάνει το εισιτήριο διαρκείας Legend. Ουσιαστικά συμπεριλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες εκτός από αυτούς που δεν διοργανώνονται από τον ΑΠΟΕΛ, πχ Τελικός Κυπέλλου. Τελευταία μέρα διάθεσης του εισιτηρίου legend είναι η 25η Ιουλίου.

12:24: Για όσους δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια για το εισιτήριο κατηγορίας Legend δημιουργήθηκε και η κατηγορία Μόνο ΑΠΟΕΛ. Διευκρινίζεται ότι δεν θα εκδοθούν πακέτα σε περίπτωση που ο ΑΠΟΕΛ μπει ομίλους.

12:26: Οι τιμές είναι σχεδόν ίδιες με τις περσινές τιμές. Στο Legend υπάρχει μια μικρή αύξηση σε σχέση με τις περσινές τιμές ενώ στο Μόνο ΑΠΟΕΛ υπάρχει μεγάλη μείωση. Οι αυξήσεις ανά κερκίδα είναι περίπου στα 25ευρώ. Συγκεκριμένα στην Δυτική είναι 30, στην Ανατολική 25 και στην Νότια 25 ευρώ.

12:29: Υπενθυμίζεται ότι θα υπάρχει διαφορετική τιμολόγηση για την Νότια σε σχέση με τις άλλες κερκίδες στα μεμονομένα εισιτήρια. Συγκεκριμένα στην Νότια θα είναι το κανονικό 10 ευρώ και το μαθητικό 5 ευρώ ενώ το παιδικό 1 ευρώ. Στις άλλες κερκίδες θα είναι 15, 10 και 1 αντίστοιχα.

12:30: Παρουσιάζονται κάποια προνόμοια για τις δύο κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας.

12:32: Σημαντικές ημερομηνίες για την διάθεση των εισιτηρίων:
23 Ιουνίου έναρξη διάθεσης από το διαδίκτυο και διάθεση σε ξενοδοχείο στην Λάρνακα
24 Ιουνίου έναρξη διάθεσης σε εισιτηρίο για τη Λεμεσό
26 Ιουνίου έναρξη διάθεσης από το Orange Shop
12 Ιουλίου Τέλος περιοόδου ανανέωσης για υφιστάμενους κατόχους, απελευθέρωση θέσεων και λήξη δικαιώματος έκπτωσης
13-14 Ιουλίου Μετακινήσεις υφιστάμενων κατόχων
25 Ιουλίου Τελευταία μέρα διάθεσης εισιτηρίου Legend.

12:34: Εξακολουθούν να προσφέρονται τα οικογενειακά πακέτα και υπάρχουν δύο πακέτα.

12:36: Γίνεται αναφορά και στην επιτυχία του Loyalty. Λόγω του ότι θέλουν να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο θα αυξηθούν οι βαθμοί της επιβράβευσης. Κυρίως στους αγώνες που έχουν λιγότερο ενδιαφέρον. Έτσι ελπίζουν να φέρουν περισσότερο κόσμο στο γήπεδο.

12:38: Κάπου εδώ ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας.

12:40: Στόχος του ΑΠΟΕΛ να έχει πάντα τα περισσότερα εισιτήρια διαρκείας. Πέρσι ο ΑΠΟΕΛ είχε 7507 εισιτήρια και φέτος ευελπιστούν να περάσουν τον αριθμό αυτό.

12:42: Έχει ληφθεί υπόψιν το γεγονός ότι κάποιος που θέλει να είναι κάτοχος των εισιτηρίων διαρκείας της νότιας θα έχει κάποιους αγώνες που θα του κοστίσει λιγότερα, έγινε μείωση αναλογικά. Το σημαντικότερο είναι να μπορέσουμε να μην έχουμε τόσες τιμωρίες.

12:44: Διευκρινίζεται ξανά ότι δεν θα υπάρχουν πακέτα για την είσοδο της ομάδας σε ομίλους.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT