ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προς «Αρχάγγελο» ο Ματθαίου

Εδώ και μερικές μέρες ο Νικόλας Ματθαίου βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων από την Κύπρο. ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση φαίνεται πως δίνουν μάχη για το νεαρό (19χρονο) Ματθαίου. Το πάνω χέρι στο όλο θέμα φαίνεται πως έχουν οι «γαλαζοκίτρινοι».

Ο Νικόλας Ματθαίου αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης ενώ παράλληλα μπορεί να αγωνιστεί και πίσω από τον επιθετικό. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Κύπρου και δεν είναι τυχαίο πως σε νεαρή ηλικία ο ΠΑΟΚ έριξε τα δίχτυα του στον νεαρό. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε κάποια φιλικά με τον ΠΑΟΚ, ήταν πολλές φορές στην αποστολή όμως δεν πήρε χρόνο συμμετοχής σε κάποιο επίσημο παιχνίδι. Πάντως ο 19χρονος εξτρέμ αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης στην κατηγορία U19 αποδεικνύοντας για ακόμη φορά τόσο το ταλέντο όσο και το γεγονός πως ο νεαρός έχει μέλλον. 

Η αλήθεια είναι πως ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει από εκεί που έμεινε. Θέλει να δημιουργήσει μια βάση από Κύπριους ποδοσφαιριστές και έτσι επενδύει σε νεαρούς. Μάλιστα ο ΠΑΟΚ φαίνεται να είναι σύμφωνος για την κάθοδο του 19χρονου στην Κύπρο και το όλο θέμα θα κλείσει σύντομα.

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X