ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θα γίνονται μάχες

Θα γίνονται μάχες για μια θέση στην αρχική εντεκάδα.

Οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ βρίσκονται για 5η συνεχόμενη μέρα στην Πολωνία όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Τα δεδομένα όσο αφορά το ρόστερ έχουν σχεδόν κλειδώσει και ο Μάριο Μπέιν δεν αντιμετωπίζει κανένα εμπόδιο στο να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του κατάλληλα για την νέα σεζόν.

Το κλίμα στο αθλητικό κέντρο Mistral όπου βρίσκεται η ομάδα είναι εξαιρετικό, στοιχείο που είναι αναγκαίο για κάθε ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί. Η καλή ψυχολογία και γενικά το ομαδικό πνεύμα είναι στοιχεία που διαθέτουν οι μεγάλες ομάδες και που μπορούν να τους φανούν αρκετά χρήσιμα μέσα στη σεζόν. Ωστόσο ένα άλλο και ίσως σημαντικότερο στοιχείο που πρέπει να έχουν οι ομάδες που πρωταγωνιστούν είναι ο υγιείς ανταγωνισμός.

Το φετινό ρόστερ του ΑΠΟΕΛ όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα φαίνεται να είναι αρκετά ανταγωνιστικό και αυτό μόνο θετικά θα λειτουργήσει. Σχεδόν για όλες τις θέσεις υπάρχουν περισσότερες από μία πρωτοκλασάτες επιλογές και αυτό βοηθά στο ο κάθε ποδοσφαιριστής να αναγκάζεται να παλέψει για τη θέση του. Οι μόνες θέσεις για τις οποίες ίσως οι βασικοί δεν έχουν τόσο δυνατούς αντιπάλους είναι στο δεξί άκρο της άμυνας και στην κορυφή της επίθεσης. Όσο αφορά την επίθεση είναι δεδομένο ότι θα αποκτηθεί ποδοσφαιριστής αλλά για την άμυνα αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι.

Συνεπώς, τόσο τώρα στην Πολωνία αλλά και μετά την επιστροφή της ομάδας στην Λευκωσία αναμένεται ότι θα γίνονται μάχες. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αγωνίζονται και όλοι θέλουν να διακρίνονται, διαφορετικά δεν θα έρχονταν στον ΑΠΟΕΛ για να αγωνιστούν. Κερδισμένος από αυτόν τον ανταγωνισμό θα είναι ο Μάριο Μπέιν αλλά και η ομάδα αφού έτσι κτίζονται οι μεγάλες και ποιοτικές ομάδες.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X