ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έμφαση στον επιθετικό

Το κεφάλαιο προγραμματισμού στον ΑΠΟΕΛ εξακολουθεί να τρέχει. Είναι ανοικτό το κεφάλαιο Σόουζα, είναι ανοικτό το κεφάλαιο των δανεικών, είναι ανοικτό το κεφάλαιο των τερματοφυλάκων όμως εκεί που δίνουν έμφαση στον ΑΠΟΕΛ είναι ο επιθετικός.

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος σε χθεσινές δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95.0 έλεγε πως η προτεραιότητα είναι στον επιθετικό. Είχε τονίσει πως Ντε Καμάργκο και Ποτέ μπορούν να αντεπεξέλθουν στο πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι, όμως στην πορεία τα πράγματα δεν θα είναι τόσο απλά και έτσι ο επιθετικός που θα τους πλαισιώσει χρειάζεται και είναι προτεραιότητα. Με αυτά του λόγια έδειξε ακριβώς πως έχουν τα δεδομένα στον ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα ο Λορένθο εδώ και καιρό αξιολογεί περιπτώσεις επιθετικών που πληρούν τα κριτήρια που έθεσαν στον «Αρχάγγελο» και μάλιστα έχει προκρίνει συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Σαφώς και ο επιθετικός που ψάχνουν στον ΑΠΟΕΛ θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους Ντε Καμάργκο και Ποτέ. Ένας παίκτης που θα μπορεί ουσιαστικά να συμπληρώσει τους δυο τους. Το όλο θέμα δεν είναι τόσο απλό μιας και για να βρεις καλούς ποδοσφαιριστές χρειάζεται μεγάλη διεργασία και πολύ προσοχή. Όμως όπως είπαμε η προεργασία από τον Λορένθο έγινε. Έτσι τώρα ο Μπέιν μαζί με την επιτροπή προγραμματισμού θα πρέπει να καταλήξουν στον υποψήφιο που ταιριάζει περισσότερο στην ομάδα και έπειτα να τον κλείσουν. Είναι σημαντικό να βρεθεί σύντομα στην Πολωνία ένας ακόμη επιθετικός. Πάντως στον ΑΠΟΕΛ υπάρχει αισιοδοξία πως ο επιθετικός που ψάχνουν σύντομα θα βάλει την υπογραφή του.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X