ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η ενίσχυση και ο Σόουζα

Μετά και την απόκτηση του Τόμι Όαρ ο ΑΠΟΕΛ γέμισε τις 15 θέσεις ξένων/κοινοτικών.

Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει κανονικά το βασικό στάδιο προετοιμασίας του στην Πολωνία όπου με την ομάδα έχουν ενσωματωθεί όλοι οι ποδοσφαιριστές. Ακόμη και ο Τόμι Όαρ πήρε το αεροπλάνο από Αυστραλία όπου βρισκόταν για να μεταβεί στην Πολωνία και στο αθλητικό κέντρο Mistral που γίνεται η προετοιμασία.

Στόχος της επιτροπής προγραμματισμού των «γαλαζοκιτρίνων» είναι στην Πολωνία να μεταβεί το συντομότερο δυνατό και ο επιθετικός που θα πλαισιώσει τους Μίκαελ Ποτέ και Ίγκορ Ντε Καμάργκο. Ο Λορένθο έψαξε επίμονα τις τελευταίες μέρες ένα επιθετικό που θα πληροί τα κριτήρια που έθεσαν οι πρωταθλητές και φαίνεται ότι έχει καταλήξει σε μια μικρή λίστα με επιλογές. Οι εξελίξεις σε αυτό το θέμα αναμένονται ακόμη και εντός των ημερών αφού το ιδανικό θα ήταν ο επιθετικός που θα έρθει να κάνει κάποιες προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα στην Πολωνία.

Βέβαια πάντα ανοιχτό παραμένει και το θέμα Λούκας Σόουζα που εδώ και λίγο καιρό έχει μπει στο ψυγείο. Ο Βραζιλιάνος είναι δεδομένο ότι αρέσει στους «γαλαζοκίτρινους» και οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο όσο δεν ξεκαθαρίζει η εκκρεμότητα που έχει με την ΑΕΛ δεν αποκλείεται να έχουμε και ανατροπή δεδομένων. Μάλιστα με βάσει τα υφιστάμενα δεδομένα στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ δεν υπάρχει θέση για τον Λούκας Σόουζα.

Οι πρωταθλητές μετά και την απόκτηση του Τόμι Όαρ έχουν συμπληρώσει τις 15 θέσεις ξένων/κοινοτικών που δικαιούνται να έχουν στο ρόστερ τους. Ο μόνος που δεδομένα αποχωρεί θα είναι ένας από τους δύο τερματοφύλακες, Ρομό ή Πάρντο ενώ μέχρι στιγμής κανένας άλλος δεν δείχνει να φλερτάρει με την πόρτα της εξόδου. Η θέση που θα κενωθεί θα γεμίσει ξανά με τον επιθετικό που θα αποκτηθεί που είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι ξένος ή κοινοτικός. Συνεπώς θέσεις για άλλες μεταγραφές δεν υπάρχουν.

Βέβαια είναι ακόμη νωρίς για να πούμε ότι το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ για την περίοδο 2017-18 έχει κλειδώσει, ωστόσο αναμφίβολα δημιουργούνται κάποια τετελεσμένα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να αποφύγουν λάθη του παρελθόντος με ποδοσφαιριστές-τουρίστες και έτσι δεν ρισκάρουν να θέσουν κάποιο ποδοσφαιριστή εκτός ομάδας χωρίς να βρεθεί λύση. Εν πάση περιπτώσει το μυαλό αυτή την στιγμή είναι στην προετοιμασία και στον επιθετικό επομένως οι όποιες σκέψεις θα γίνουν για αποδεσμεύσεις και έλευση Σόουζα μπορούν να περιμένουν. Εξάλλου μέχρι τις 31 Αυγούστου έχουμε ακόμη καιρό.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT