ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γι' αυτό τον άφησαν να φύγει

Ένας από τους λόγους είναι οι συχνοί τραυματισμοί του ποδοσφαιριστή.

Ο Τόμι Όαρ αναμένεται να αποτελέσει το 7ο καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ αφού οι «γαλαζοκίτρινοι» τα βρήκαν σε όλα με τον ποδοσφαιριστή. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός θα ταξιδέψει απόψε το βράδι στην Πολωνία όπου θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα ανακοινωθεί.

Αυτή η εξέλιξη είναι μια εξέλιξη που χαροποίησε αφάνταστα τους φίλους των «γαλαζοκιτρίνων» αφού βάσει βιογραφικού αλλά και βάσει των όσων γνωρίζουμε για τον παίκτη, αυτός κρίνεται ως μια πολύ ποιοτική λύση. Μάλιστα η επιτροπή προγραμματισμού του ΑΠΟΕΛ αλλά κυρίως ο προπονητής της ομάδας τον ήθελε πολύ και επέμεινε στην απόκτησή του. Ευτυχώς για τον Μάριο Μπέιν η ομάδα του δέχτηκε να τον παραχωρήσει χωρίς να ζητήσει χρήματα (εκτός και αν ο ΑΠΟΕΛ μπει σε ομίλους) και αυτό ήταν κάτι που εξέπληξε πολλούς.

Κάνοντας μια μικρή αναζήτηση βρήκαμε τους λόγους που η Μπρισμπέιν Ρόαρ τελικά επέλεξε να αφήσει ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή που διατηρούσε συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Οι Αυστραλοί όταν έφερναν πίσω στην Μπρισμπέιν τον 25χρονο μεσοεπιθετικό του πρόσφεραν ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Μάλιστα αυτό προνοούσε αύξηση των απολαβών του χρόνο με τον χρόνο. Φέτος ο Όαρ έμπαινε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και οι απολαβές του θα τον καθιστούσαν ένα από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Έτσι οι Αυστραλοί έκριναν ότι ήταν καλύτερο να απαλλαχτούν από το συμβόλαιο του Όαρ αφού η προσφορά του ποδοσφαιριστή στην δεύτερη του θητεία στην ομάδα δεν ήταν τόσο καλή όσο η πρώτη αφού δεν διέπρεψε όπως πολλοί θα περίμεναν. Αποφάσισαν λοιπόν να τον αφήσουν να φύγει ελεύθερος και πλέον ελπίζουν ότι με τα λεφτά του συμβολαίου του που θα γλιτώσουν θα βρουν κάποιο καλύτερο ή έστω ισάξιο με ίσως χαμηλότερες απολαβές.

Ένας άλλος παράγοντας που ίσως έπαιξε ρόλο στην σημασία των Αυστραλών και αναμφίβολα πρέπει να προβληματίσει και τους πρωταθλητές μας είναι οι τραυματισμοί του Τόμι Όαρ. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα ευπαθής στους τραυματισμούς. Κατά την θητεία του στην Ουτρέχτη αντιμετώπισε πάρα πολλά προβλήματα που τον κράτησαν για αρκετό καιρό έξω. Μάλιστα πριν πάρει την μεταγραφή του στην Ίπσουιτς ο Όαρ είχε πρόβλημα τραυματισμού που τον κράτησε εκτός για 73 μέρες. Ο τελευταίος τραυματισμός του ήταν μέσα στον Μάρτιο.

Επομένως το ιατρικό επιτελείο και ο γυμναστής του ΑΠΟΕΛ πρέπει να προσέχουν τον Αυστραλό διπλά και τριπλά. Ειδικά αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις για την ποιότητά του ο Τόμι Όαρ θα είναι αναγκαίος και δεν θα ήθελαν να τον δουν να χάνει πολλά παιχνίδια.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση