ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αν κάνει τα βασικά περνάει

Έγιναν γνωστοί οι τέσσερις από τους πέντε πιθανούς αντίπαλους του ΑΠΟΕΛ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. H κλήρωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι στη Νιόν της Ελβετίας.

Η προκλήρωση κρίνεται αρκετά καλή για τους πρωταθλητές καθώς αποφθέχθηκαν κάποιες δυνατές ομάδες όπως είναι η Ζίλινα, η Βαρντάρ και η Χόνβεντ. Η Ζαλγκίρις μπορεί να έχει τη δεύτερη μεγαλύτερη βαθμολογία από τις ομάδες που βρίσκονται στο γκρουπ των αδυνατών όμως δεν έχει να επιδείξει κάτι καλό στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια.

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Κατέκτησε το 10ο τίτλο πρωταθλήματος στην ιστορία της. Το πρωτάθλημα στη Λιθουανία βρίσκεται σε εξέλιξη. Η Ζαλγκίρις φιγουράρει στην πρώτη θέση με 35 βαθμούς μετά από 15 αγωνιστικές.

F91 DUDELANGE

Στέφθηκε πρωταθλήτρια για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και δέκατη συνολικά στην ιστορία της. Πέρσι αποκλείστηκε από την Καραμπάκ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ

Κατέκτησε μόλις το 3ο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Η Μπουντούσνοστ είναι γνωστή στο κυπριακό φίλαθλο κοινό καθώς το 2014 αγωνίστηκε με την Ομόνοια στο Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα της Λευκωσίας πήρε την πρόκριση με μια νίκη και μια ισοπαλία.

FC SAMTREDIA

Αναδείχθηκε πρωταθλήτρια για πρώτη φορά στην ιστορία της. Θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μια άγνωστη ομάδα η οποία όμως δεν αποτελεί φόβητρο.

Εάν ο ΑΠΟΕΛ κάνει τα απαραιτήτως βασικά δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να προκριθεί στον 3ο προκριματικό, ανεξάρτητα με το ποιο αντίπαλο θα βρει στο δρόμο του.  

Group 1

Salzburg (AUT)
Ludogorets Razgrad (BUL)
APOEL (CYP)
Qarabağ (AZE)
Partizan (SRB)

Πιθανοί αντίπαλοι

Žalgiris (LTU)
Winner of first qualifying round tie
Dudelange (LUX)
Budućnost Podgorica (MNE)
Samtredia (GEO)

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT