ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Προσθέτει ποιότητα στα φτερά

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον ΑΠΟΕΛ τρέχει παρά το γεγονός πως τα ανοικτά κεφάλαια είναι αρκετά. Από τη μια σήμερα ο ΑΠΟΕΛ έχει το μυαλό στην κλήρωση του Champions League, από την άλλη είναι η προετοιμασία και τέλος οι μεταγραφές. Στο τελευταίο πάντως κομμάτι είχαμε εξέλιξη χθες και μάλιστα θετική. Φαίνεται πως ο Όαρ καταλήγει στους «γαλαζοκίτρινους» και προβάρει τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ. Αυτό πραγματικά φαντάζει ως μια εξαιρετικά θετική εξέλιξη στον ΑΠΟΕΛ.

Και αυτό γιατί ο Όαρ είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής σε εξαιρετική ηλικία. Στα 25 χρόνια του ο Τόμι Όαρ έχει καταφέρει πολλά. Μέτρησε μια πενταετία στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας και φόρεσε τη φανέλα των Ολλανδών 105 φορές. Μάλιστα σκόραρε και 4 τέρματα. Το 2015 πήρε μεταγραφή στο μεγάλο νησί, την Βρετανία και φόρεσε τη φανέλα της Ίπσουιτς, στην οποία όμως δεν κατάφερε να στεριώσει. Σε μια σεζόν μέτρησε μόνο 6 συμμετοχές και έτσι ο Όαρ ήθελε μια αλλαγή. Η αλλαγή αυτή ήρθε με την επιστροφή του στην ομάδα που ξεκίνησε την Μπρίσμπεϊν Ρόαρ της Αυστραλίας. Εκεί την περσινή σεζόν μέτρησε 30 συμμετοχές και πέτυχε 1 τέρμα.

O 25χρονος Αυστραλός έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση ενώ το αριστερό του πόδι είναι η δύναμη του. Οι γλυκιές μπαλιές είναι ένα από τα θετικά του στοιχεία και τα πιο ισχυρά του όπλα. Αυτό οδήγησε πολλούς πριν χρόνια να αναφέρουν πως ο Όαρ είναι ο νέος Χάρι Κιούελ. Πάντως ο Όαρ είναι διεθνής με την Εθνική Αυστραλίας και έχει καταγράψει 28 συμμετοχές και 2 τέρματα. Βέβαια πρέπει να σημειώσουμε πως τον τελευταίο καιρό έχει χάσει τη θέση του στην Εθνική, χωρίς να σημαίνει πως δεν τον υπολογίζουν. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο Όαρ έχει αρκετές βραβεύσεις. Βραβεύτηκε ως νεαρός Αυστραλός ποδοσφαιριστής της χρονιάς το 2009, ως καλύτερος ποδοσφαιριστής κάτω των 20 από την FIFA το 2010. Πέτυχε το καλύτερο τέρμα του παγκόσμιο κυπέλλου Κ20 το 2011 ενώ ανακηρύχθηκε και στους καλύτερους 10 ποδοσφαιριστές του Ολλανδικού πρωταθλήματος το 2013.

Σαφώς και πρόκειται για ένα παίκτη με πολλές εμπειρίες παρά το νεαρό της ηλικίας του. Παράλληλα ξέρει από μπάλα και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Βέβαια όλα αυτά είναι στη θεωρία. Το στοίχημα είναι ο Όαρ να παρουσιάσει τον καλό του εαυτό στο γήπεδο. Αν γίνει αυτό τότε ο ΑΠΟΕΛ σαφώς και θα βγει κερδισμένος.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση