ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έμεινε ο φορ που... έρχεται

Πλέον έμεινε μία σημαντική εκκρεμότητα όσο αφορά το κομμάτι του προγραμματισμού για τον ΑΠΟΕΛ και αυτή αναμένεται ότι θα ξεκαθαρίσει σύντομα.

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται από χθες στην Πολωνία όπου πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση στο αθλητικό κέντρο Mistral. Οι «γαλαζοκίτρινοι» κατά την 13ημερη παραμονή τους εκεί θα θέσουν τις βάσεις για τον ΑΠΟΕΛ που θα δούμε την σεζόν 2017-18. Την ίδια στιγμή η επιτροπή προγραμματισμού των πρωταθλητών έβαλε χθες το προτελευταίο κομμάτι του παζλ του φετινού ΑΠΟΕΛ.

Ο Τόμι Όαρ μπορεί από χθες να υπολογίζεται ως ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών αφού τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του ΑΠΟΕΛ και θα ταξιδέψει άμεσα στην Πολωνία να ενσωματωθεί στις προπονήσεις και να γνωρίσει τους συμπαίκτες του. Οι διαπραγματεύσεις με τον Αυστραλό ήταν δύσκολες καθώς οι οικονομικές του απαιτήσεις ήταν πολύ ψηλές για τα κυπριακά δεδομένα. Ωστόσο η επιθυμία των πρωταθλητών να τον ντύσουν στα «γαλαζοκίτρινα» καθώς και αυτή του ίδιου του Όαρ να αποδείξει την αξία του αγωνιζόμενος στο Champions League, έφεραν τελικά την παντρειά. Για την σημαντικότητα της μεταγραφής του 25χρονου Αυστραλού αρθρογραφήσαμε χθες και θα το κάνουμε κι’ άλλες φορές μέσα στο καλοκαίρι.

Πλέον έμεινε μία σημαντική εκκρεμότητα όσο αφορά το κομμάτι του προγραμματισμού για τον ΑΠΟΕΛ και αυτή αναμένεται ότι θα τελειώσει σύντομα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» αναζητούν εδώ και μέρες τον επιθετικό που θα πλαισιώσει τους Ποτέ και Ντε Καμάργκο και έχουν μάλιστα εντοπίσει κάποιους υποψήφιους στόχους. Η επιτροπή προγραμματισμού του ΑΠΟΕΛ θέλει να φέρει παίκτη που θα έχει ποιότητα και θα κάνει την διαφορά και θα κινηθεί όπως κινήθηκε και στην περίπτωση Όαρ. Οι μέρες που μπαίνουν θα είναι πολύ κρίσιμες και το ιδανικό σενάριο θα είναι να προλάβει και ο επιθετικός που θα έρθει να κάνει αρκετές προπονήσεις στην Πολωνία με την υπόλοιπη ομάδα. Πάντως οι δικές μας εκτιμήσεις λένε ότι πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις και σε αυτό το κομμάτι.

Όταν λοιπόν ολοκληρωθεί και αυτή η εκκρεμότητα οι «γαλαζοκίτρινοι» θα είναι πανέτοιμοι για τα προκριματικά του Champions League. Θα διαθέτουν ένα υπερπλήρες ρόστερ που θα μπορεί να παλέψει για την είσοδο του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Βέβαια ο προγραμματισμός δεν θα σταματήσει αφού η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται τον Αύγουστο. Οι πρωταθλητές μας θα συνεχίσουν να κοιτάζουν παίκτες και όταν τους δοθεί η ευκαιρία για κάτι καλό δεν θα πουν όχι. 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X