ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Deal και με τον Όαρ

24sports team

info@24sports.com.cy

Εδώ και μέρες γράφαμε ότι στον ΑΠΟΕΛ προτεραιότητα για την θέση του εξτρέμ ήταν ο Αυστραλός διεθνής, Τόμι Όαρ. Το πρόβλημα που καθυστερούσε την μεταγραφή ήταν αφενός οι απαιτήσεις της ομάδας του και αφετέρου του ίδιου του παίκτη.

Πριν λίγες μέρες το εμπόδιο με τις απαιτήσεις της Μπρισμπέιν Ρόαρ είχε ξεπεραστεί και αυτό που έμενε ήταν να ρίξει τις απολαβές του ο Όαρ. Σύμφωνα με τις τελευταίας πληροφορίες οι «γαλαζοκίτρινοι» έπεισαν τον 25χρονο Αυστραλό να χαμηλώσει τις οικονομικές του απαιτήσεις και συνεπώς φαίνεται να έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Αυτή η εξέλιξη σαφέστατα και ικανοποιεί άπαντες στην ομάδα αφού έκλεισε μια πολύ μεγάλη εκκρεμότητα όσον αφορά τον προγραμματισμό. Μάλιστα αν όλα πάνε καλά ο παίκτης θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στην Πολωνία και θα ακολουθήσει σχεδόν όλο το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν απέμεινε μια και μοναδική εκκρεμότητα όσο αφορά τον προγραμματισμό του ΑΠΟΕΛ. Αυτή αφορά την ενίσχυση στην γραμμή κρούσης της ομάδας και σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε και σε αυτή την θέση οι διεργασίες είναι έντονες και ίσως έχουμε σύντομα νεότερα.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση