ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Και Κρίστιανσεν και Νεκτάριος;

Μια άκρως ενδιαφέρουσα ανάλυση αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα hitc.com σύμφωνα με την οποίαν, ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου φαντάζει ως ιδανική λύση για την Λιντς η οποία ως γνωστόν έχει συνάψει συμφωνία με τον Τόμας Κρίστιανσεν. Αναμφίβολα η απόκτηση του πρώην τεχνικού του ΑΠΟΕΛ από την ιστορική Αγγλική ομάδα, συνοδεύεται από το βασικό ερώτημα του κατά πόσο μπορεί να πάρει στο «Έλαντ Ρόουντ» κάποιους από τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκε την περασμένη χρονιά.

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο, ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου φαντάζει ως ιδανικός αντικαταστάτης του αριστερού οπισθοφύλακα Charlie Taylor, ο οποίος αποχωρεί από τα «παγώνια» μετά από τρεις γεμάτες χρονιές. Επίσης τονίζει το γεγονός ότι τουλάχιστον το πρώτο εξάμηνο της διετίας 2016-2017, αποτέλεσε τον αρχηγό της ομάδας της Λευκωσίας, με τις ηγετικές του ικανότητες να μπορούν να αξιοποιηθούν και σε επίπεδο Τσάμπιονσιπ.

Βέβαια η ουσία είναι ότι ο Αλεξάνδρου έχει ανανέωσει τη συνεργασία του με τον ΑΠΟΕΛ και αν και εφόσον τα πιο πάνω στοιχεία επιβεβαιωθούν, οι Άγγλοι θα πρέπει να προσεγγίσουν την ομάδα της Λευκωσίας.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT