ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Βελγικές σειρήνες για Ντε Καμάργκο;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Βελγικής ιστοσελίδας voetbal24.be υπάρχει θέμα Ντε Καμάργκο και Αμβέρσας (γνωστή ως Antwerp). Το φλερτ μεταξύ των δυο πλευρών είναι ένα θέμα που έχει τις ρίζες του από την περσινή σεζόν όταν η Αμβέρσα αγωνιζόταν στην δεύτερη κατηγορία του Βελγίου.

Το κασέ του Ντε Καμάργκο ήταν αρκετά ψηλό τότε για τους Βέλγους και σαφώς και δεν μπόρεσαν να τα βάλουν με την προοπτική του ΑΠΟΕΛ. Βέβαια φέτος τα δεδομένα είναι κάπως διαφορετικά καθώς η Αμβέρσα εξασφάλισε την άνοδο της και θα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία. Παράλληλα όμως οφείλουμε να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο δημοσίευμα τονίζει πως η περίπτωση είναι δύσκολη.

Πάντως τη φετινή σεζόν ο Ντε Καμάργκο δεν πρόσφερε όσα ανάμεναν στον ΑΠΟΕΛ. Συμπλήρωσε 2111 λεπτά με τη φανέλα των πρωταθλητών, πέτυχε 13 τέρματα και έδωσε 9 ασίστ. Σίγουρα τα νούμερα αυτά δεν είναι άσχημα αλλά ο Ντε Καμάργκο σαφώς και θα μπορούσε να πετύχει πολλά περισσότερα πράγματα στον ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή ο οποίος κινήθηκε ως επί το πλείστο στη μετριότητα.

Πίσω όμως στο θέμα μας όμως, η Αμβέρσα φαίνεται πως φλερτάρει και πάλι με τον Ντε Καμάργκο. Αν τελικά το φλερτ υφίσταται και θα προχωρήσει θα του δούμε στο μέλλον. Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση