ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αυτά ισχύουν για Ματθαίου

Ο Νικόλας Ματθαίου είναι από τους νεαρούς Κύπριους που έχουν μεγάλη προοπτική να κάνουν καριέρα. Άλλωστε, από νεαρή ηλικία έφυγε από τον Απόλλωνα και πήγε στον ΠΑΟΚ, όπου από πέρσι υπόγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο 19χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός, ήταν στην αποστολή του ΠΑΟΚ σε αρκετά παιχνίδια (και στον φετινό τελικό κυπέλλου) και έχει παίξει σε κάποια φιλικά το περσινό καλοκαίρι. Δεν πήρε όμως χρόνο συμμετοχής και φέτος κρίθηκε σωστό να πάει κάπου που θα μπορεί να παίξει σε κάποια παιχνίδια.

Η σκέψη αυτή, δεν εχει σχέση με την αποχώρηση του Βλάνταν Ίβιτς. Καμία σχέση. Απλά, ο Ματθαίου έχει κλήσει τα 19 του χρόνια και θα πρέπει να αρχίσει να παίρνει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του.  

Έτσι, από την στιγμή που τέθηκε τέτοιο θέμα, ήταν αναμενόμενο να υπάρξουν προτάσεις για το νεαρό. Εκτός από τον ΑΠΟΕΛ, που ενδιαφέρεται πάρα πολύ, πρόταση για τον κορυφαίο Κύπριο κάτω των 19, έχει επιδείξει ακόμα μία μεγάλη Κυπριακή ομάδα.

Προτάσεις υπάρχουν και από δύο Ευρωπαϊκές ομάδες (διαφορετικών πρωταθλημάτων), που θέλουν κι αυτοί τον Ματθαίου, δανεικό για ένα χρόνο από τον ΠΑΟΚ.

Το θέμα θα ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα και με τα σημερινά δεδομένα, ο ΑΠΟΕΛ έχει το προβάδισμα σε περίπτωση που φύγει από τον ΠΑΟΚ ο Ματθαίου. Πάντα όμως μιλούμε για δανεισμό του παίκτη από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Να σημειώσουμε ότι ο Ματθαίου αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης, ενώ μπορεί να παίξει και πίσω από τον επιθετικό. 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση