ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Νεκτάριος για όλα

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στην εκπομπή «Pressing» του ΣΠΟΡ FM Κύπρου. Αναφέρθηκε στα θέματα προγραμματισμού, στην έναρξη της προετοιμασίας, την συμφωνία με τον Φαρίας, τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά και για κάποιους παίκτες που θα πάνε ως δανεικοί. Τέλος, ευχήθηκε τα καλύτερα στον Τόμας Κρίστίανσεν για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της αγγλικής Λιντς.

Αναλυτικά τι είπε στους Γιώργο Σαββίδη και Μάκη Νικολάου:

Για την έναρξη της προετοιμασίας: «Έχουμε ξεκινήσει από χθες την προετοιμασία. Ξέρετε πολύ καλά όμως πως η πραγματική γνωριμία με τον προπονητή γίνεται στο γήπεδο με την δουλειά που γίνεται και την εμπέδωση της φιλοσοφίας του.»

«Οι προπονητές ‘έχουν την φιλοσοφία τους και ζητούν από τους ποδοσφαιριστές δουλειά και αφοσίωση. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ξεκινά από την ερχόμενη Δευτέρα στην Πολωνία με δουλειά και τα πρώτα φιλικά. Είναι δύσκολη περίοδος, διότι πρέπει να τρέξεις να προλάβεις τα πάντα. Ο προπονητής πρέπει να αξιολογήσει κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά πριν τα επίσημα παιχνίδια στις αρχές Ιουλίου.»

Για Φαρίας: «Τον αναμένουμε αύριο το απόγευμα στην Κύπρο. Έχουμε συμφωνήσει. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις ιατρικές εξετάσεις πρώτα και μετά οι υπογραφές των συμβολαίων. Αυτό μπορούμε να πούμε τώρα. Έχει κριθεί από τους αρμόδιους ότι μπορεί να προσφέρει ποιότητα σε μια θέση όπου κρίθηκε ότι χρειαζόμασταν ενίσχυση. Η καριέρα του έχει αναλωθεί σε Αργεντινή και τα δύο τελευταία χρονιά στην Παλεστίνο της Χιλής, η οποία διακρίθηκε στο τελευταίο Κόπα Σουνταμερικάνα. Πέρσι ενδιαφέρθηκαν να αγοράσουν τον ποδοσφαιριστή η Ουνιβερσιτάδ Ντε Τσίλε και η Κατόλικα, οι δύο μεγαλύτερες ομάδες της Χιλής. Δεν είναι τυχαίος ποδοσφαιριστής. Ελπίζουμε να αντεπεξέλθει των προσδοκιών.»

Για τον προγραμματισμό: «Αυτή τη στιγμή έχουμε συμπληρωμένο ένα πολύ μεγάλο μέρος του προγραμματισμού. Ο προπονητής έχει επιλογές, τόσο με Κύπριους όσο και με ξένους. Αυτή την στιγμή θέλουμε ένα παίκτη για τα άκρα της επίθεσης και ακόμα έναν για την επίθεση, που να μπορεί να αγωνίζεται κυρίως ως δεύτερος επιθετικός. Το ιδανικό θα ήταν να τους έχουμε στην Πολωνία. Η εποχή είναι δύσκολη, διότι δεν έχουμε την πολυτέλεια χρόνου για τις κατάλληλες επιλογές. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω οποιοδήποτε όνομα, είτε έχουμε κάνει επαφές μαζί τους είτε όχι. Ο ΑΠΟΕΛ δημιουργεί ενδιαφέρον, γράφονται πάρα πολλά τα οποία δεν ευσταθούν. Πρέπει να κρατήσουμε μια σοβαρότητα. Θέλουμε ποδοσφαιριστές που να μπορούν να προσφέρουν.»

Για Ποτέ: «Κάθε ποδοσφαιριστής έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Ο κάθε προπονητής έχει την δική του φιλοσοφία για το πώς θα παρουσιάσει την ομάδα του. Τον Ποτέ τον γνωρίζει ο Μπέιν, έχει μια καλή εικόνα γι’ αυτόν. Γνωρίζει και τον Ντε Καμάργκο. Ψάχνουμε ένα επιθετικό διαφορετικού στυλ για να μην υπάρχουν κενά. Χρειαζόμαστε ακόμα δύο ποδοσφαιριστές και ο προγραμματισμός διαρκεί μέχρι 31 Αυγούστου.

Για τα παιχνίδια της Ευρώπης: «Αυτό που έχει συζητηθεί με τον Μάριο Μπέιν είναι ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στον δεύτερο προκριματικό με το υπάρχον ρόστερ. Στη συνέχεια, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ακόμα δύο επιλογές για τον τρίτο προκριματικό, όπου είναι πολύ κρίσιμος.»

 Για την λίστα της Ευρώπης και τυχόν αποχωρήσεις : «Ένας εκ των τριών τερματοφυλάκων δεν θα βρίσκεται στη λίστα της Ευρώπης για τον δεύτερο προκριματικό. Αξιολογείται το υπάρχον δυναμικό καθημερινά και αναλόγως θα πράξουμε.»

Για αυτούς που πάνε δανεικοί: «Δεν έχουμε κάτι νεότερο για Παπαφώτη και Μιχαήλ. Θα προχωρήσουμε στην ανακοίνωση του Μιχαήλ και θα πάει δανεικός. Θα πάνε δανεικοί και οι Χριστοδούλου, Καλλής και Αναστασίου. Θέλουν αγωνιστικά λεπτά και επιδίωξη μας είναι να πάνε σε ομάδα Α’ Κατηγορίας.»

Για τον Τόμας Κρίστιανσεν: «Η συνεργασία μας με τον Τόμας Κρίστιανσεν ήταν άψογη. Με τον ΑΠΟΕΛ έχει πετύχει σημαντικά πράγματα και του ευχόμαστε τα καλύτερα. Είναι ένας φιλόδοξος προπονητής.»

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT