ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πετεβίνος για Μακρή και προγραμματισμό

Για όλα τα θέματα της επικαιρότητας που αφορούν τον ΑΠΟΕΛ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου των «γαλαζοκιτρίνων», Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Ανδρέα Βιολάρη:

Για το αν έπεσαν οι υπογραφές με τον Μακρή:

«Όχι δεν έχει υπογραφεί ακόμη. Είμαστε λίγο πριν τις υπογραφές».

Το σκεπτικό της απόκτησης του Μακρή:

«Επενδύουμε σε νεαρούς Κύπριους με προοπτική. Έχει καταφέρει να έχει αρκετή εμπειρία παρά το νεαρό της ηλικίας του. Είναι ένα ενεργό μέλος της Εθνικής Κύπρου. Είναι στα δικά του τα πόδια να αποδείξει ότι έχει ακόμη πολύ μεγάλη προοπτική έτσι ώστε να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο τα επόμενα χρόνια. Το σημαντικό είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτηθεί έχουν τρομερή αυτοπεποίθηση. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από αυτή τη συμφωνία που έχει προκύψει. Είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να αντεπεξέλθει στις ανάγκες της ομάδας σε σχέση με τη θέση που αγωνίζεται».

Για το αν ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές και με άλλους παίκτες:

«Ναι αλλά δεν μιλάμε για παίκτες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Σημασία έχει να μπορέσουμε να αποκτήσουμε αυτούς τους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν τον ΑΠΟΕΛ να εκπληρώσει τους στόχους του. Ξέρουμε ποιο είναι το χρονικό πλαίσιο. Το έχω πει και άλλες φορές ότι δεν είναι εύκολο. Δεν είναι ιδανικές οι συνθήκες για να ψάχνεις για παίκτες. Στο χέρι μας είναι μέσα από τις όποιες συνθήκες, να μειώσουμε το ρίσκο και να φέρουμε παίκτες οι οποίοι θα βοηθήσουν την ομάδα. Το να μπορέσεις να πείσεις ποδοσφαιριστές να έρθουν τέτοια εποχή είναι αρκετά δύσκολο. Το σημαντικό είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ αποτελεί ένα ελκυστικό προορισμό για αρκετούς ποδοσφαιριστές».

Για το κεφάλαιο των αποχωρήσεων:

«Δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι όταν απαντάμε σε τέτοια ερωτήματα. Θα γίνει αύριο μια κλήση σε ότι αφορά τους παίκτες που θέλουμε να ακολουθήσουν την ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Είναι μια μεταβλητή περίοδο εξελίξεων».

Για τον Βασίλη Παπαφώτη:

«Του λείπουν τα αγωνιστικά λεπτά. Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που γίνεται η προσπάθεια να δοθεί δανεικός και να πάρει αγωνιστικά λεπτά».

Για τους Πάρντο και Ρόμο:

«Το επικρατέστερο σενάριο είναι να πάνε και οι δυο στην Πολωνία και να αποφασίσει στη συνέχεια ο Μάριο Μπέιν. Ο προπονητής έχει πάντα τον πρώτο λόγο».

Για το αν θα εκδοθούν εισιτήρια διαρκείας για το Νότιο πέταλο

«Θα υπάρχουν κανονικά εισιτήρια διάρκειας στο Νότιο πέταλο όπως και στις άλλες κερκίδες».

Για τα εισιτήρια διαρκείας:

«Πιστεύουμε ότι θα αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ. Το πιο δύσκολο πράγμα δεν είναι να ανεβαίνεις στην κορυφή αλλά να παραμένεις εκεί. Όλα αυτά γίνονται αντιληπτά από τους ΑΠΟΕΛίστες και η στήριξη τους είναι δεδομένη. Οι λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας θα ανακοινωθούν στις 22 Ιουνίου»

Για τα μεμονωμένα εισιτήρια:

«Ο ΑΠΟΕΛ έχει αποφασίσει να εφαρμόσει και μια νέα καινοτομία που είναι η διαφοροποίηση των τιμών των μεμονωμένων εισιτηρίων σε σχέση με την κάθε κερκίδα. Οι τιμές των εισιτηρίων στα πέταλα θα είναι διαφοροποιημένες».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X