ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πολλά ταλέντα αλλά...

Στον ΑΠΟΕΛ έχουν συσσωρευτεί αρκετοί Κύπριοι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές. Προφανώς αναφερόμαστε στους πολλούς νεαρούς, ενώ παράλληλα ο Νεκτάριος Πετεβίνος είχε τονίσει σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95.0 πως δεν αποκλείεται να ενισχυθεί περαιτέρω με Κύπριους ο ΑΠΟΕΛ. Όμως κάπου εδώ πρέπει να μπει και ένας αστερίσκος.

Ένας μεγάλος αστερίσκος για την ακρίβεια. Και τι εννοούμε με αυτό; Στον ΑΠΟΕΛ υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι νεαροί. Νικόλας Ιωάννου, Κωστάκης Αρτυματάς, Κύπρος Χριστοφόρου, Μηνάς Αντωνίου, Νεόφυτος Μιχαήλ, Βασίλης Παπαφώτης αλλά και κάποιοι μικροί από τις ακαδημίες που επέστρεψαν από δανεισμούς όπως είναι ο Ραφαήλ Αναστασίου, Κυριάκος Αρετάς, Χρίστος Καλλής, Ανδρέας Ασσιώτης και Γιώργος Χριστοδούλου. Από όλους τους πιο πάνω μόνο ο Νικόλας Ιωάννου και ο Κωστάκης Αρτυματάς θα έχουν δεδομένα ενεργό ρόλο στην ομάδα, χωρίς να σημαίνει πως ο Αντωνίου ή ο Χριστοφόρου δεν θα πάρουν ευκαιρίες και ίσως να μας διαψεύσουν.

Σαφώς και όλοι έχουν το ταλέντο αλλά δύσκολα θα πάρουν ευκαιρίες, τουλάχιστον σε βαθμό που θα μπορούν να πουν πως είχαν ενεργό ρόλο στην Ομάδα. Είναι αδύνατο να έχουν όλοι τις ευκαιρίες που θα ήθελαν τόσο οι ίδιοι όσο και οι αρμόδιοι στον ΑΠΟΕΛ. Έτσι πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως αρκετοί από αυτούς θα φύγουν δανεικοί. Μάλιστα υπάρχουν και περιπτώσεις όπως ο Παπαφώτης που το να δοθεί δανεικός και να πάρει παιχνίδια στα πόδια μπορεί να αλλάξει ολοκληρωτικά την καριέρα του και στον ΑΠΟΕΛ να έχουν ένα Κύπριο ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας των «γαλαζοκίτρινων» για πολλά χρόνια.

Το κεφάλαιο Κύπριοι έχει μια ιδιαίτερη θέση τα τελευταία χρόνια στον ΑΠΟΕΛ. Είναι στη φιλοσοφία της ομάδας να έχει ραχοκοκαλιά με Κύπριους. Σίγουρα είναι σημαντικό και αν γίνουν προσεγμένες κινήσεις τότε πολύ πιθανόν τα αποτελέσματα να είναι όντως εντυπωσιακά για το μέλλον του ΑΠΟΕΛ.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση