ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Μπέιν αποφάσισε

Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται να μπει για τα καλά σε ρυθμούς προετοιμασίας αφού η επιστροφή του Μάριο Μπέιν στην Κύπρο θα σηματοδοτήσει και κάποιες εξελίξεις. Ο Ολλανδός τεχνικός τις μέρες που απουσίαζε φρόντισε να μάθει πολλά πράγματα για την ομάδα και έρχεται με κάποιες αποφάσεις που θα τις μεταφέρει άμεσα στην διοίκηση.

Οι αποφάσεις αυτές αφορούν κυρίως το κομμάτι του προγραμματισμού και την ενίσχυση της ομάδας. Ο 53χρονος Ολλανδός στις μέρες κατά τις οποίες δεν βρισκόταν στην Κύπρο δεν απόλαυσε μόνο τις διακοπές του αλλά έμαθε σχεδόν τα πάντα για τον ΑΠΟΕΛ και τον κάθε ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στο ρόστερ ξεχωριστά. Ο Μάριο Μπέιν διαμόρφωσε μια πρώτη άποψη τόσο για τους ποδοσφαιριστές που έχει όσο και για το στυλ αυτών που θέλει να αποκτήσει.

Μάλιστα ο νέος τεχνικός των «γαλαζοκιτρίνων» αναμένεται να μεταφέρει τις απόψεις του αυτές τόσο στην διοίκηση όσο και στους Τόζα Σάμπουριτς και Χουάνχο Λορένθο που είναι οι υπεύθυνοι για τις μεταγραφές της ομάδας. Ακολούθως οι υπεύθυνοι θα αξιολογήσουν όσα θα ακούσουν και θα κινηθούν αναλόγως. Πάντως ο Μάριο Μπέιν δεν αποκλείεται να προτείνει και κάποια ονόματα που έχει στα υπόψιν του προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα.

Γίνεται λοιπόν πασιφανές ότι από αύριο θα σηματοδοτηθούν ραγδαίες εξελίξεις. Βέβαια ο προγραμματισμός στους «γαλαζοκίτρινους» δεν σταμάτησε ποτέ και αυτό είναι κάτι που το δηλώνουν και οι ίδιοι. Ωστόσο με την έναρξη της προετοιμασίας να πλησιάζει η ανάγκη για κλείσιμο τον περισσότερων τρυπών στο ρόστερ γίνεται πιο επιτακτική. Είναι γι’ αυτό τον λόγο λοιπόν που οι επόμενες ανακοινώσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Παρόλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι το ζητούμενο δεν είναι η ενίσχυση για χάριν της ενίσχυσης αλλά η ενδυνάμωση του υφιστάμενου ρόστερ. Έτσι στον ΑΠΟΕΛ θέλουν να είναι απόλυτα βέβαιοι για τους ποδοσφαιριστές που θα κατηφορίσουν στον Αρχάγγελο και θα φορέσουν την γαλαζοκίτρινη για να οδηγήσουν την ομάδα σε Ευρωπαϊκούς ομίλους.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X