ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σενάρια επαφών με Σκόκο!

Το κεφάλαιο Νάτσο Σκόκο φέρνει στην επιφάνεια για τον ΑΠΟΕΛ η ελλαδική ιστοσελίδα www.gazzetta.gr.

Το σχετικό δημοσίευμα κάνει λόγο για κρούση προς την πλευρά του παίκτη.

Αναλυτικά:

«Η κρίση στη Νιούελς έχει ανοίξει την όρεξη σε αρκετές ομάδες για τον Νάτσο Σκόκο και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, μια από αυτές είναι και ο ΑΠΟΕΛ.

Ο Νάτσο Σκόκο λατρεύει τη Νιούελς, ωστόσο τα διοικητικά προβλήματα τον έχουν φτάσει στα όριά του. Μολονότι ο πρόεδρος Εντουάρντο Μπερμούδες είχε δηλώσει ανοιχτά προ δύο μηνών ότι «ο Νάτσο δεν πωλείται» και ο ίδιος ο παίκτης μέσω του περιβάλλοντός του δήλωνε συγκεντρωμένος στα του συλλόγου, η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε έδειξε ότι το γυαλί έχει ραγίσει.

Ο «υδραυλικός» ωστόσο φαίνεται ότι δεν απασχολεί μόνο την ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Αργεντινή αρκετές ομάδες παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις στη Νιούελς περιμένοντας στη γωνία. Κάποιες έχουν εκδηλώσει ήδη το ενδιαφέρον τους και μία από αυτές είναι ο ΑΠΟΕΛ, άνθρωποι του οποίου φέρονται να έχουν κάνει ήδη επαφή με την πλευρά του παίκτη.

Ακόμα φυσικά είναι νωρίς για συμπεράσματα σχετικά με το μέλλον του, αφού και ο ίδιος ο Σκόκο τόνισε ξεκάθαρα ότι θα αποφασίσει όταν τελειώσει το πρωτάθλημα στα τέλη Ιουνίου. Όμως όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα η ΑΕΚ δεν θα παίξει μόνη της...»

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT