ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τον θέλει, τον παίρνει

24sports team

info@24sports.com.cy

Οι μεταγραφικές εξελίξεις τρέχουν στον ΑΠΟΕΛ και οι υπεύθυνοι σχεδιάζουν το ρόστερ της νέας σεζόν προσπαθώντας να το ενισχύσουν ποιοτικά και ποσοτικά.

Σε αυτά τα πλαίσια ήταν γνωστό το ενδιαφέρον για τον Μηνά Αντωνίου του Άρη. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έκανε μια καλή σεζόν και τράβηξε τα «γαλαζοκίτρινα» βλέμματα πάνω του. Ως γνωστό ο ΑΠΟΕΛ έχει ως πολιτική του να μαζεύει όλους τους καλούς Κύπριους ποδοσφαιριστές και έτσι φαίνεται ότι θα κάνει και με τον Αντωνίου. Οι πρωταθλητές έκαναν γνωστό το ενδιαφέρον τους για τον ποδοσφαιριστή του Άρη πριν μια εβδομάδα ωστόσο το θέμα φάνηκε κάπου να κολλάει αφού η ομάδα της Λεμεσού είχε πρόταση για τον παίκτη και από ομάδα της Β’ κατηγορίας της Γερμανίας. Ο ΑΠΟΕΛ φαίνεται ότι προχώρησε σε νέα αναθεωρημένη πρόταση δείχνοντας έτσι ότι θέλει να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή και μάλλον θα τα καταφέρει.

Όσο αφορά το κεφάλαιο Κύπρος Χριστοφόρου ο ποδοσφαιριστής ήταν εδώ και καιρό γνωστό ότι θα παρέμενε στον ΑΠΟΕΛ. Ο 24χρονος δεξιός οπισθοφύλακας είναι γεγονός ότι δεν έκανε και την καλύτερη χρονιά με τους «γαλαζοκίτρινους» μιας και δεν πήρε και πολλές ευκαιρίες. Ωστόσο φαίνεται ότι στον ΑΠΟΕΛ πιστεύουν στις ικανότητές του και θα τον έχουν και την νέα σεζόν στο ρόστερ της ομάδας. Μάλιστα οι εξελίξεις στο κεφάλαιο αυτό αναμένονται πολύ σύντομα, ίσως και αύριο όπου θα ξεκαθαρίσει και υπό ποια μορφή θα παραμείνει στον Αρχάγγελο.

Παρόλα αυτά οι εξελίξεις δεν σταματούν σε αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές αφού γενικά η εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται να έχει ακόμη περισσότερες ειδήσεις. 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT