ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σόουζα, αντι-Γιαννιώτας και φορ

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι μεταγραφικές διεργασίες στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Υπάρχουν ακόμη αρκετές εκκρεμότητες στο ρόστερ των πρωταθλητών. Θα γίνουν σίγουρα  άλλες τρεις  με τέσσερις μεταγραφές ενώ δεν αποκλείεται να αυξηθεί αυτός ο αριθμός εάν προκύψουν νέες αποχωρήσεις. Εδώ  και αρκετές βδομάδες βρίσκεται στο προσκήνιο η περίπτωση του Λούκας Σόουζα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λευκωσίας τα βρήκαν σχεδόν σε όλα με τον ποδοσφαιριστή όμως περιμένουν να λυθούν τα θέματα που υπάρχουν με την πρώην του ομάδα την ΑΕΛ.

Από εκεί και πέρα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο ΑΠΟΕΛ θα ενισχυθεί με ακόμη ένα ποδοσφαιριστή στην επίθεση. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο οι επιλογές των Ποτέ και Ντε Καμαργκο. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν θα φέρουν στην ομάδα ένα γρήγορο και διεισδυτικό επιθετικό με έφεση στο σκοράρισμα, ο οποίος θα μπορεί να κινείται με την ίδια ευχέρεια εντός και εκτός  περιοχής. Αυτό είναι σε  γενικές γραμμές το προφίλ του φορ που θέλει στην ομάδα ο Μάριο Μπέιν.

Η 3η βασική εκκρεμότητα είναι αυτή του αντικαταστάτη του Γιάννη Γιαννιώτα. Οι πρωταθλητές εξετάζουν κάποιες πολύ καλές περιπτώσεις. Θέλουν να φέρουν στην ομάδα ένα παίκτη με τα ανάλογα στοιχεία ο οποίος όμως θα έχει μεγαλύτερη έφεση στο σκοράρισμα. Οι ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ έχουν τοποθετήσει πολύ ψηλά τον πήχη για τον παίκτη που θα επιλέξουν για τη συγκεκριμένη θέση.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση