ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μπαίνουν στα πολύ βαθιά!

Χάρης Χαρίτωνος

Στον ΑΠΟΕΛ το έχουν πάρει απόφαση πως θέλουν να τελειώνουν όσο το δυνατό πιο σύντομα με την ποιοτική στελέχωση του ρόστερ ενόψει των προκλήσεων του καλοκαιριού με τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η διοίκηση Πετρίδη μαζί με τον Μάριο Μπέιν βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία, θέλοντας να κάνουν τις καλύτερες επιλογές πάντα μέσα στις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας. Οι προτεραιότητες, μετά την απόκτηση του Ποτέ και του Ρουέδα, περιλαμβάνουν ενίσχυση σχεδόν σε όλες τις γραμμές. Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή.

Στο ρόστερ θα μείνει ένας εκ των Ρομό ή Πάρντο για δίδυμο μαζί με τον Μπόι Βάτερμαν στο τέρμα. Το ποιος θα είναι αυτός θα διαφανεί πολύ σύντομα. Ο Νεόφυτος Μιχαήλ ενδέχεται να πάει κάπου ως δανεικός για περισσότερη εμπειρία και παιχνίδια στα πόδια του.

Στον ΑΠΟΕΛ προσανατολίζονται να αποκτήσουν έναν ακόμα ποιοτικό κεντρικό αμυντικό ως αντικαταστάτη του Ινιάκι Αστίθ. Στο ρόστερ αυτή την στιγμή υπάρχουν τρεις (Ρουέδα, Μερκής και Νικόλας Ιωάννου). Ο Μπέιν ασφαλώς και θα ήθελε να έχει άλλη μια αξιόπιστη επιλογή στα μετόπισθεν της ομάδας του. Βασικό χαρακτηριστικό του εκλεκτού θα είναι να είναι καλός με την μπάλα στα πόδια για να αρχίζει το παιχνίδι ορθολογικά από την άμυνα.

Επιπρόσθετα, θα αποκτηθεί άλλος ένας ανασταλτικός μέσος που θα πλαισιώσει Μοράις, Βινίσιους και Αρτυματά. Το θέμα με τον Λούκας Σόουζα είναι πολύ κοντά στο να έχει θετική κατάληξη, όπως γράψαμε και χθες. Αρκεί, βέβαια, ο ΑΠΟΕΛ να τα βρει με την ΑΕΛ στο θέμα που δημιουργήθηκε με τον Βραζιλιάνο μέσο.

Θα αποκτηθεί ακόμα ένας επιτελικός μέσος, αφού ο Μπέιν θεωρεί άκρως απαραίτητη την δημιουργικότητα στο παιχνίδι της ομάδας του. Στο πλάνο, επίσης, είναι και ένας επιθετικός κορυφής με διαφορετικά χαρακτηριστικά από Ποτέ και Ντε Καμάργκο. Τέλος, είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί και ένας ακραίος μεσοεπιθετικός στη θέση του αποχωρήσαντα Γιάννη Γιαννιώτα.

Εξελίξεις για όλα τα ανοικτά κεφάλαια αναμένονται πολύ σύντομα. Θυμίζουμε πως ο ΑΠΟΕΛ έχει μόνο δύο κενές θέσεις μη Κύπριων στο ρόστερ του, οι οποίες μάλλον θα αυξηθούν στην πορεία σε 4-5. Είναι πιθανό να αποχωρήσουν και ποδοσφαιριστές που διατηρούν συμβόλαια και την νέα χρονιά.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X