ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η προσφορά του Ίγκορ

Ο Ίγκορ Ντε Καμάργκο αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον ΑΠΟΕΛ με σκοπό να κάνει την διαφορά στην γραμμή κρούσης των «γαλαζοκιτρίνων». Ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν απέδωσε τα αναμενόμενα ωστόσο η συνεισφορά του δεν ήταν αυτή που όλοι ανέμεναν.

Ο 34χρονος επιθετικός ξεκίνησε την χρονιά λίγο άσχημα αφού σε 2-3 αγώνες που η ομάδα του τον χρειαζόταν έχασε κάποιες κλασσικές ευκαιρίες. Στη συνέχεια ωστόσο βελτιώθηκε και πέτυχε κάποια κρίσιμα γκολ με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Το πιο χαρακτηριστικό από αυτά είναι εκείνο απέναντι στην Αστάνα στο ΓΣΠ όπου έδωσε την νίκη στην ομάδα του και της έδωσε την πρώτη της νίκη στους ομίλους του Europa League για την σεζόν που μας πέρασε.

Ο Βραζιλιάνος σε ένα χρόνο παρουσίας του στον Αρχάγγελο έχει καταγράψει συνολικά 47 συμμετοχές πετυχαίνοντας 13 γκολ και δίνοντας 9 ασσίστ. Ο συνολικός χρόνος συμμετοχής του ήταν 2111 λεπτά γεγονός που τον καθιστά 14ο στην σχετική λίστα. Είναι λοιπόν αντιληπτό ότι ο Ντε Καμάργκο δεν κατάφερε ποτέ να λογιστεί ως η βασική επιλογή για την επίθεση του ΑΠΟΕΛ. Παρόλα αυτά κατάφερε να είναι δεύτερος μαζί με τον Εφραίμ στην λίστα των πρώτων σκόρερ και 4ος σε αυτή των ασσίστ.

Το μέλλον του Ίγκορ Ντε Καμάργκο στον ΑΠΟΕΛ είναι αβέβαιο και αυτό οφείλεται ακριβώς στο ότι δεν έδωσε τα αναμενόμενα στην ομάδα. Αν και οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν σκέφτονται προς το παρών να αποδεσμεύσουν τον ποδοσφαιριστή ωστόσο δεν θα έλεγαν όχι σε μια πρόταση από άλλη ομάδα. Μάλιστα θα ήταν πρόθυμοι να αφήσουν ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή αν βέβαια βρουν τον αντικαταστάτη του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση