ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το ερωτηματικό της αστάθειας...

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον ΑΠΟΕΛ είναι η περίπτωση Βάντερ. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αποτελεί μια πολύ καλή λύση αλλά ταυτόχρονα είναι ένας από τους πιο ασταθής (αν όχι ο πιο ασταθής) ποδοσφαιριστές των «γαλαζοκιτρίνων».

Τη φετινή σεζόν όντως ο Βάντερ ήταν μια καλή λύση για τον Τόμας Κρίστιανσεν. Είτε ως βασικός είτε ως αλλαγή ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο, να κρίνει το παιχνίδι είτε θετικά είτε αρνητικά. Με ευκολία μπορεί να πει κάποιος πως η σταθερότητα είναι το αδύναμο σημείο του Βραζιλιάνου. Για μεγάλα διαστήματα φέτος, ήταν στα κάτω του, αλλά και κάποιες στιγμές θύμιζε γιατί τον πήραν κάποτε στον ΑΠΟΕΛ (πχ. το τέρμα με την ΑΕΛ).

Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι ο Βάντερ δεν ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που βρέθηκε εκτός φόρμας σε μεγάλα διαστήματα τη φετινή σεζόν. Όμως και πάλι ο Βάντερ ήταν παίκτης κλειδί. Κατά τη διάρκεια της σεζόν μάλιστα έκφρασε την επιθυμία του να φύγει και να πάρει μεταγραφή στην Μποταφόγκο. Είχε πρόταση όμως στον ΑΠΟΕΛ τον είχαν ανάγκη. Πάντως τα δεδομένα ίσως αλλάξουν κατά πολύ αν ο Βάντερ φέρει και πάλι πρόταση από άλλη ομάδα. Δεν θεωρούμε ως δεδομένη την αποχώρηση του σε καμιά περίπτωση, αν όμως φέρει πρόταση από άλλη ομάδα (του εξωτερικού πάντα) τότε στον ΑΠΟΕΛ θα δώσουν το ελεύθερο στον Βάντερ να μετακομίσει.

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT