ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τελειώνει και πιάνει δουλειά

Ο Μάριο Μπέιν θα ολοκληρώσει σήμερα τις υποχρεώσεις του με την Φενέρμπαξε και θα πιάσει δουλειά για την νέα του ομάδα. Η τουρκική ομάδα δίνει σήμερα τον τελευταίο της αγώνα στην χρονιά και ο Ολλανδός τεχνικός θα βρίσκεται στον πάγκο δίπλα από τον Ντικ Άντβοκαατ.

Βέβαια όλες αυτές τις μέρες που μεσολάβησαν ο Μάριο Μπέιν ήταν ενήμερος τόσο για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας όσο και για οτιδήποτε άλλο αφορούσε τους «γαλαζοκιτρίνους». Με του που θα τελειώσει τις υποχρεώσεις του με την Φενέρμπαξε και αφού πάρει λίγες ανάσες ο Ολλανδός θα αφοσιωθεί πλήρως στην νέα του ομάδα. Θα αξιολογήσει όλους του τους ποδοσφαιριστές μέσω βίντεο και θα είναι πανέτοιμος να τους προπονήσει στις 14 Ιουνίου που ξεκινά η προετοιμασία.

Βέβαια όλο αυτό το διάστημα οι διεργασίες για ενίσχυση της ομάδας θα είναι έντονες. Ο Χουάνχο Λορένθο με την υπόλοιπη επιτροπή προγραμματισμού ήδη αξιολογούν κάποιους ποδοσφαιριστές ενώ με κάποιους άλλους έχουν μπει ήδη σε συζητήσεις. Όλα αυτά γίνονται με την έγκριση του Μάριο Μπέιν που έδωσε το «οκ» στην επιτροπή προγραμματισμού και στον Λορένθο να τρέξουν αυτά τα θέματα. Ο Ολλανδός εμπιστεύεται πολύ τον Ισπανό αρχισκάουτερ και πιστεύει ότι δεν υπάρχει ανάγκη να παρέμβει στο έργο του. Αυτό που θα κάνει ο κ.Μπέιν είναι να υποδείξει στον Λορένθο που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα πέραν από τις τρεις θέσεις που είναι δεδομένο ότι θα έρθουν παίκτες (Αμυντικός μέσος, εξτρέμ, επιθετικός).

Επομένως ο Μάριο Μπέιν μπορεί να απολαύσει σήμερα τον τελευταίο του αγώνα ως βοηθός προπονητής και να κρατήσει την ανάμνηση αυτή στο μυαλό του καθώς η συνέχεια γι’ αυτόν θα είναι δύσκολη. Η πίεση που θα ζήσει ως πρώτος προπονητής στον ΑΠΟΕΛ δεν συγκρίνεται καθόλου με αυτή που έζησε μέχρι τώρα στην προπονητική του καριέρα και αν θέλει ο Ολλανδός να επιβιώσει στον πάγκο των «γαλαζοκιτρίνων» θα πρέπει να την διαχειριστεί σωστά.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X