ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μένει για πάντα στον ΑΠΟΕΛ

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου θα είναι κάτοικος Αρχαγγέλου για... πάντα. Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα μέχρι και το 2019. Αυτή ήταν και η τελευταία εκκρεμότητα των πρωταθλητών στο θέμα ανανέωσης συμβολαίων.

Αναλυτικά:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αρχηγό της ομάδας μας, Νεκτάριο Αλεξάνδρου. Η συνεργασία είναι διετούς διάρκειας και ολοκληρώνεται τον Μάιο του 2019.

Ο Νεκτάριος έχει μέχρι στιγμής κατακτήσει με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, 9 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα και 6 Super Cup. Έχει φθάσει μέχρι στιγμής, τις 292 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Έχει επίσης αγωνιστεί και στις 6 παρουσίες του ΑΠΟΕΛ, σε ευρωπαϊκούς ομίλους του UEFA Champions League και του UEFA Europa League.

Ευχόμαστε στον Νεκτάριο Αλεξάνδρου, ακόμα περισσότερες επιτυχίες με τον ΑΠΟΕΛ, τόσο σε τοπικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Από το τελευταίο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα

ΑΠΟΕΛ: Παίκτης της διαφοράς

Tο μικρό δείγμα που έχουμε από τον «Μέσι της Ιορδανίας» είναι θετικό και δείχνει ότι είναι παίκτης που μπορεί να κάνει την ...
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΑΠΟΕΛ
Ο Νούνο Μοράις και ο αμφίβολος Λούκας Σόουζα

ΑΠΟΕΛ: Η αντίδραση επιβάλλεται!

Οι «Γαλαζοκίτρινοι» πρέπει να δείξουν διαφορετική εικόνα από αυτή κόντρα στον Ερμή ώστε να κερδίσουν την Νέα Σαλαμίνα απόψε ...
Εφραίμ Γεωργίου
 |  ΑΠΟΕΛ